Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

ΑΝΟΡΘΩΣΗ:Αυτά εννοούσε ο Στρέμπελ για την ενίσχυση

Ιανουάριος 8, 2019
4498 Views
0 Comments
ΑΝΟΡΘΩΣΗ:Αυτά εννοούσε ο Στρέμπελ για την ενίσχυση

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ανόρθωση σχετικά με τις δηλώσεις του Γιούργκεν Στρέπελ.

Αναλυτικά:

Αν και αρχικά δεν είχαμε σκοπό να το πράξουμε, η έξαρση των δημοσιευμάτων γύρω από το συγκεκριμένο ζήτημα μας αναγκάζει να το κάνουμε.

Δυστυχώς, για ακόμη μια φορά παρατηρείται έντονα το φαινόμενο της διαφορετικής ερμηνείας των όσων ειπε ο προπονητής μας από τον καθένα με το δικό του τρόπο, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις γύρω από το τι πραγματικά εννοούσε και ήθελε να τονίσει μιλώντας στη δημοσιογραφική διάσκεψη.

Συγκεκριμένα μετά το τέλος του αγώνα με την Αλκή Ορόκλινη, ο Γιούργκεν Στρέπελ μετά και από σχετική ερώτηση γύρω από τον προγραμματισμό, υπογράμμισε πως μαζί με τους συνεργάτες του και τη διοίκηση συζητούν καθημερινά το κομμάτι της ενίσχυσης, την ίδια στιγμή όμως που οι αγωνιστικές υποχρεώσεις συνεχίζονται και δεν μπορούν να μπουν σε δεύτερη μοίρα.

Εδώ και λίγες μέρες λοιπόν, έχει δημιουργηθεί η λανθασμένη εντύπωση από μερικούς δημοσιογράφους πως το προγραμματισμό χειρίζεται αποκλειστικά η διοίκηση και συγκεκριμένα ο πρόεδρος, κ. Ανδρέας Παντελή, κάτι που επ’ ουδενί ανταποκρίνεται στη πραγματικότητα.

Καλουμε λοιπόν, ιδιαίτερα τους δημοσιογράφους που επιμελούνται το ρεπορτάζ της Ανόρθωσης να είναι διπλά προσεκτικοί όταν πρόκειται να γράψουν ή να τοποθετηθούν γύρω από το οτιδήποτε αφορά την ομάδα μας, καθώς πολύ εύκολα όπως φάνηκε και στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορούν να δημιουργηθούν εντελώς λανθασμένες εντυπώσεις στους οπαδούς μας.

Το γραφείο Τύπου της ομάδας μας είναι πάντοτε διαθέσιμο για τυχόν διευκρινίσεις ή πληροφορίες γύρω από το οποιοδήποτε ζήτημα αφορά το Σύλλογο και θα ήταν καλό να γίνεται η απαιτούμενη επικοινωνία, ιδιαίτερα σε ζητήματα που πιθανό να μην είναι εντελώς ξεκάθαρα και χρειάζεται η ανάλογη ενημέρωση.

Comments are closed.