29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ:Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να αντιδράσουμε.Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες

Ο Κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ:Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να αντιδράσουμε.Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες

By on 7 Ιανουαρίου, 2019 0 1376 Views

Έντονη είναι η απογοήτευση στην ΑΕΚ από τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα.

«Συνεχίζεται ένα πρωτόγνωρο αρνητικό σερί. Έξι αγώνες πρωταθλήματος χωρίς νίκη. Είναι εξαιρετικά δύσκολη η κατάσταση. Το χθεσινό παιχνίδι ήταν μια συνέχεια των προηγούμενων. Θέλαμε τη νίκη, όμως δεν πήραμε καν τον ένα βαθμό» ανέφερε αρχικά στον Super Sport FM 104.0, ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου.

«Το να επικαλεστεί κάποιος δικαιολογίες είναι το πιο εύκολο. Δεν είμαστε εδώ για να ψάχνουμε δικαιολογίες, αλλά για να βρούμε τις λύσεις. Όσο δεν κερδίζει η ομάδα είναι χειρότερα και αυτό σε περιορίζει στο ψυχολογικό κομμάτι. Τις τελευταίες βδομάδες επαναλαμβάνουμε τα ίδια. Το μοναδικό που μπορούμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε για να ορθοποδήσει η ομάδα αγωνιστικά. Δεν μπορεί αυτή η ομάδα που έκανε αυτέ τις εμφανίσεις το καλοκαίρι, να έχει ξεχάσει αυτό που μπορεί να αποδώσει. Έχουμε μείνει αρκετά πίσω.

Για τον αγώνα που ακολουθεί την Τετάρτη με τον Απόλλωνα…

«Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να αντιδράσουμε. Είναι εξαιρετικά δύσκολη η κατάσταση και καλούμαστε να βρούμε τις λύσεις. Θα πρέπει να κοιτάξουμε το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Απόλλωνα. Είμαστε αναγκασμένοι να κυνηγήσουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Αν υπάρχει θέμα προπονητή…

«Δεν είμαστε η ομάδα που παίρνει εύκολα μια τέτοια απόφαση. Είναι συνολική η ευθύνη για αυτό που συμβαίνει».