25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΓΙΑΝΝΕΛΗΣ:Το νέο γήπεδο θα δώσει τεράστια δυναμική στην ΑΕΛ

ΓΙΑΝΝΕΛΗΣ:Το νέο γήπεδο θα δώσει τεράστια δυναμική στην ΑΕΛ

By on 7 Ιανουαρίου, 2019 0 1556 Views

Ο γενικός διευθυντής της ΑΕΛ, Δημήτρης Γιαννέλης, αναφέρθηκε στο γήπεδο της Λεμεσού, αλλά και στην προοπτική της ομάδας.Οι δηλώσεις του στον Super Sport FM 104.0

«Είναι σημαντικό για όλους, όχι μόνο για τις ομάδες, αλλά για την πόλη και την οικονομία της. Θα αλλάξουν οι συνθήκες και θα είναι ανάλογες με το εξωτερικό. Θα βελτιωθούν προς το καλύτερο οι συνθήκες. Θα προσδώσει τεράστια δυναμική στις ομάδες σε όλους τους τομείς. Ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο που δεν θα αναγκάζει τους φιλάθλους μας να ταξιδεύουν σε άλλη πόλη.

Δουλεύουμε σε ένα πλάνο με την μετεγκατάσταση στο νέο γήπεδο. Δεν μπορούμε να δουλέψουμε σε επίπεδο μάρκετινγκ σε ένα γήπεδο όπως είναι το Τσίρειο. Η χωρητικότητα θα είναι 13.000 με τις 11.000 να είναι για τους γηπεδούχους, σε αντίθεση με αυτό που συμβαίνει στο Τσίρειο που η γηπεδούχος ομάδα έχει μόνο το 50%. Θα είναι μια έδρα με περισσότερα εισιτήρια διαρκείας και θα αποκτήσει τεράστια δυναμική η ΑΕΛ. Όταν θα έρχεται ο κόσμος της ΑΕΛ θα είναι μια διαφορετική έδρα» ανέφερε ο κ. Γιαννέλης.

Για το αγωνιστικό κομμάτι και την πολύ καλή πορεία…

«Ο πρόεδρος βαδίζει με τη λογική του «όπου φτάνει το χέρι μας». Οι εποχές είναι δύσκολες. Δεν θεωρώ ότι έχουμε πετύχει. Όλα είναι ρευστά. Έχουμε το κεφάλι κάτω για να έρθει ο Μάιος και να κάνουμε χαρούμενους αυτούς που αποτελούν το οικοδόμημα της ΑΕΛ. Ταμείο θα το κάνουμε στο τέλος».