27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η καλή βραδιά για τον Απόλλωνα φάνηκε με το καλησπέρα

Η καλή βραδιά για τον Απόλλωνα φάνηκε με το καλησπέρα

By on 6 Ιανουαρίου, 2019 0 1921 Views

Ο Απόλλωνας επέστρεψε στις νίκες μετά από δυο συνεχόμενες ισοπαλίες για το πρωτάθλημα(ΑΕΚ και Πάφο), επικρατώντας της Νέας Σαλαμίνας στο «Αμμόχωστος» με 3-0. Κορυφαίος της αναμέτρησης ο Μαγκλίτσα που ήταν ουσιαστικός και «καθάρισε» για τους «γαλάζιους» με δυο δικά του γκολ στο πρώτο 20λεπτο του αγώνα. Η Νέα Σαλαμίνα ήταν αρκετά καλή μετά τα μισά του Α’ ημιχρόνου, δημιούργησε φάσεις όμως δεν κατάφερε να σκοράρει. Έτσι, ο Παπουλής που ήρθε από τον πάγκο έβαλε το… κερασάκι στο 89’ διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Ο Απόλλωνας μπήκε φουριόζος στην αναμέτρηση και αρχικά στο 5’ λεπτό και μετά στο 19’ λεπτό, πήρε προβάδισμα δυο τερμάτων με τον Μαγκλίτσα. Η Νέα Σαλαμίνα σιγά σιγά ισορρόπησε το παιχνίδι και βρήκε κάποιες ευκαιρίες για να μειώσει, όμως η αστοχία της και ο… Βάλε δεν της το επέτρεψαν. Στο Β’ ημίχρονο δεν άλλαξε και πολύ η εικόνα του αγώνα, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν και να βρίσκουν κάποιες πολύ καλές ευκαιρίες με δράστη το Σιαθά, που δεν κατάφερε όμως να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Εκεί που όλα έδειχναν πως το 0-2 θα ήταν το τελικό σκορ, ήρθε ο Παπουλής να διευρύνει το προβάδισμα των «γαλάζιων».

Ο Απόλλωνας που παραμένει στην 3η θέση, ανεβαίνει όμως στους 30 βαθμούς και την ερχόμενη Τετάρτη αγωνίζεται στην εξ’ αναβολής αναμέτρηση με την ΑΕΚ στην «Αρένα». Η Νέα Σαλαμίνα που έχει 23, βρίσκεται στην 5η θέση και την επόμενη εβδομάδα φιλοξενείται από την Πάφο.

*Τρεις κάρτες συμπλήρωσε ο Μαργκάσα και δεν υπολογίζεται για την επόμενη αναμέτρηση.

*Αποχώρησε τραυματίας ο Τιάγκο.

Νέα Σαλαμίνα (Πουρσαϊτίδης): Βεσελόφσκι, Μιντίκκης, Φουστάρ, Χριστοφόρου, Σεργίου(82′ Σικόρσκι), Κορέια, Μαργκάσα, Νουρ, Ελουντού, Τιάγκο(43′ Σιαθάς), Κίνγκσλεϊ

Απόλλων (Αυγουστή): Βάλε, Πέδρο, Ουεντραόγκο, Ρομπέρζ, Κέρμπρ, Χάμπος, Μάρκοβιτς, Μπρου, Σκέμπρι(71′ Σαρδινέρο), Μάγκλιτσα(86′ Σπόλιαριτς), Ζελάγια(61′ Παπουλής)