23 Απριλίου, 2024
  • 23 Απριλίου, 2024

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ:Τώρα αρχίζουμε…

By on 6 Ιανουαρίου, 2019 0 1889 Views

Στο ομαδικό πνεύμα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του και στην προσήλωση στάθηκε ο προπονητής της Ομόνοιας Γιάννης Αναστασίου μετά την σημαντική νίκη επί της ΑΕΚ.

«Ήταν ένα παιχνίδι τακτικά δύσκολο. Φάνηκε ότι και οι δυο ήθελαν το αποτέλεσμα. Αυτό που είπα στο ημίχρονο στους παίκτες είναι ότι παρασυρθήκαμε από τον ρυθμό της ΑΕΚ και εκνευριστήκαμε πολλές φορές στο παιχνίδι μας. Είπαμε ότι πρέπει να συγκεντρωθούμε γιατί θα έχουμε τις προϋποθέσεις καθώς ξέρουμε ότι είμαστε σε καλά επίπεδα φυσικής κατάστασης. Ήταν το κλειδί να πάρουμε το παιχνίδι σε υψηλό τέμπο. Σκοράραμε και είχαμε και άλλες ευκαιρίες. Είχε και η ΑΕΚ ευκαιρίες άλλα μείς βάλαμε γκολ και νικήσαμε, πράγμα που θα μας δώσει ψυχολογία και βαθμολογική ώθηση. Είπα και στα παιδιά ότι αυτό είναι μόνο η αρχή. Πολλά πράγματα θα εξαρτώνται πλέον από εμάς και όχι τόσο από τους αντιπάλους» δήλωσε αρχικά ο κ. Αναστασίου.

Τι κρατάτε από το παιχνίδι και ενόψει και της συνέχειας;

«Αυτό που για ένα ήταν σημαντικό ήταν το ομαδικό πνεύμα και αυτό κρατάω. Θέλουμε να είμαστε το ίδιο και καλύτεροι στη συνέχεια γιατί μπορούμε».

Για τα νέα αποκτήματα…
«Ο Μαυρίας από αύριο θα μπει με την ομάδα. Ο Κολοβός έδωσε την μπάλα στον Φάνο στην φάση του γκολ, αυτό ήταν το μόνο που έκανε. Το θέμα είναι να βγάλουμε τον πραγματικό μας εαυτό. Νομίζω τα παιδιά δείχνουν προσήλωση και αυτοσυγκέντρωση. Τα κρατήσαμε μέχρι τέλους αυτά. Δείξαμε και με τον Απόλλωνα στο δεύτερο ημίχρονο μια πολύ καλή εικόνα αλλά την ψυχολογία την δίνουν οι νίκες. Επαναλαμβάνω ότι πιο σημαντικό ήταν το ομαδικό πνεύμα»

Βλέπουμε και άλλους ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται…
«Είμαι δύο μήνες και κάτι στην ομάδα και δώσαμε ευκαιρία σε όλους τους ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν. Δεν με ικανοποιεί μόνο μια νίκη, πρέπει να συνεχίσουμε. Για να έχεις φιλοδοξία να παίξεις στην Ομόνοια πρέπει η απόδοση σου να είναι συνεχώς σε υψηλά στάνταρ».

Για την περεταίρω ενίσχυση στην Ομόνοια…
«Τα θέματα μεταγραφών θα τα συζητάτε με τον κ. Λάρκου».