23 Απριλίου, 2024
  • 23 Απριλίου, 2024

Η Ανόρθωση πάλι δεν κέρδισε την Αλκή(0-0)

By on 5 Ιανουαρίου, 2019 0 3019 Views

Η Ανόρθωση εκεί που έκανε βήματα μπροστά ,κόντρα στην Αλκή έκανε βήμα πίσω τόσο με την ισοπαλία 0-0 όσο και με την εμφάνιση της. Κάποια παράπονα για την διαιτησία για κάποιες φάσεις που ζήτησε πέναλτι δεν είναι αρκετά για να αλλάξουν την εικόνα της ομάδας του Στρέμπελ.
Ασφαλώς η Ανόρθωση ήταν καλύτερη από την Αλκή και στα 90΄και είχε ευκαιρίες να πάρει τη νίκη και θα την άξιζε αλλά η απόδοση της δεν μπορεί να διεκδικήσει δάφνες. Μέτρια εμφάνιση στο β΄ ημίχρονο και κακή στο Α΄ ημίχρονο. Απέναντι σε μια Αλκή που μόνο άμυνα έπαιζε η Ανόρθωση ήταν στο Α΄ ημίχρονο νωθρή και πολύ αργή σε ανάπτυξη σε βαθμό κουραστικό. Στο β΄ ημίχρονο ξεκίνησε πιο ζωντανά αλλά ο Ντούρις έχασε την μεγάλη ευκαιρία που θα άλλαζε την ροή του αγώνα ωστόσο η Αλκή κατάφερε να κλέψει…τον πολύτιμο βαθμό και η Ανόρθωση να χάσει δυο. Προς το φινάλε όταν θα έπρεπε να ανεβεί η πίεση της Ανόρθωσης ο Στρέμπελ απέσυρε τον Κατσιαράβα που όντως δεν ήταν σε καλή μέρα ούτε ομαδικός ωστόσο ο Σισέ δεν ήταν σε θέση να βοηθήσει στο ελάχιστο. Θα ήταν πιο σοφό να μετακινηθεί πιο νωρίς στην αντίπαλη περιοχή ο Ντουγκλάο.Για άλλη μια φορά η Ανόρθωση δεν βρήκε λύσεις απέναντι σε μαζική άμυνα και με αντίπαλο ομάδα που της έκανε ζημιά και στον Α΄γύρο.Έλλειψη καθαρού μυαλού και με αργή ,προβλεπτή ανάπτυξη ήταν το πρόβλημα της Ανόρθωσης καθλως και η …εντύπωση του Στρέμπελ πως μπορεί ο Σισέ να προσφέρει βοήθεια όταν δεν μπορεί και όταν ξέρει ότι μετρά μέρες για τη αποχώρηση του αφήνοντας την ομάδα από το 70΄ουσιαστικά με 10 παίκτες. Σημαντικοί οι δυο βαθμοί που χάθηκαν στην προσπάθεια της Κυρίας να πάρει θέση Ευρώπης .Η Αλκή έπαιξε όπως αναμένετο απέννατι σε ένα καλύτερο αντίπαλο εκτός έδρας.Ο βαθμός ήταν το καλύτερο που ήθελε και τον πήρε ίσως πιο μεύκολα απότι περίμενε αφού η Ανόρθωση δεν πίεσε οσο θα έπρεπε και διευκόλυνε την ομάδα του Σακκά με την αργή ανάπτυξη της.

ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ
7΄Σουτ του Σίλντενφελντ πάνω στον Πάρντο που αποκρούει.

22΄Από πλάγια θέση συρτό σουτ του Ηλία στα χέρια του Βάργκιτς.

26΄Από ευνοϊκή θέση ο Ντούρις σούταρε αλλά η μπάλα κατέληξε κόρνερ μετά που προσέκρουσε σε αμυντικό και στο κάθετο δοκάρι.

28΄Σέντρα του Στρούνα και κεφαλιά του Κατσαράβα απέκρουσε σε κόρνερ ο Πάρντο.

30΄Ο Μπεσάτ έπεσε στην περιοχή και η Ανόρθωση ζήτησε πέναλτι. Ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιγνίδι.

31΄Σουτ του Ντούρις πάνω από τα δοκάρια αφού κόντραρε η μπάλα σε αντίπαλο.

35΄ Μακρινό σουτ το Ράγιος άουτ.

43΄ Νέο σουτ του Ράγιος ψηλά από την εστία.

52΄Απίστευτη ευκαιρία έχασε ο Ντούρις. Μόνος μπροστά στην εστία σούταρε στα ύψη…

55΄Σουτ του Κυπριανού στα χέρια του Βάργκιτς.

55΄ Σέντρα του Μπεσάτ και κοντινή κεφαλιά του Βίκτορ άουτ.

58΄ Σουτ του Ράγιος πάνω στον Πάρντο.

66΄ Σουτ του Κοφί έξω.

88΄ Σουτ του Ντούρις έπεσε κι απέκρουσε ο Πάρντο.

Οι ενδεκάδες των ομάδων:

ΑΝΟΡΘΩΣΗ (Γιούργκεν Στρέπελ): Βάργκιτς, Στρούνα, Ντουγκλάο, Σίλντενφελντ, Μπεσάτ, Βίκτορ, Κοφί, Ράγιος, Ντούρις, Μικελτάντζε (61΄ Εγγλέζου), Κατσαράβα (70΄Σισέ)

Στον πάγκο: Δημητρίου, Αρτυματάς, Κυριάκου, Οικονομίδης, Κάτσαρ, Ιωάννου.

ΑΛΚΗ (Κώστας Σακκάς): Πάρντο, Χριστοφή, Σερφά, Κυπριανού, Σταρόκιν, Ακόστα, Τραϊτσέφσκι, Καντάτσια, Μπελαμεϊρί (90+1΄Χαραλάμπους), Σταύρου (79΄Σπόλιαριτς), Ηλία (62΄Τριμπό)

Στον πάγκο: Γκινόνες, Παναγή, Χαρής, Κωνσταντίνου, Ττοουλιάς, Βασιλείου,

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αβραάμ Τσούκκας, (Πέτρος Πέτρου, Γιώργος Γκίνος), 4ος διαιτητής: Βασίλης Δημητρίου, Παρατηρητής: Μάριος Τσαγγάρης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Στρούνα/ Μ. Ηλία (3η), Πάρντο

ΓΗΠΕΔΟ: «Αντώνης Παπαδόπουλος»

ΘΕΑΤΕΣ: 2500 (περίπου)