19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Με σύνθημα «Σήμερα μιλώ ΜΟΝΟ εγώ» οι αγώνες Grassroots ΠΟΑ στις 12 Ιανουαρίου

Με σύνθημα «Σήμερα μιλώ ΜΟΝΟ εγώ» οι αγώνες Grassroots ΠΟΑ στις 12 Ιανουαρίου

By on 4 Ιανουαρίου, 2019 0 583 Views

Με σύνθημα «Σήμερα μιλώ ΜΟΝΟ εγώ», η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου διοργανώνει εκστρατεία για «Σιωπηλή Προπονητική Καθοδήγηση» (Silent Coaching) στους αγώνες των Παγκύπριων Παιδικών Πρωταθλημάτων GRASSROOTS ΠΟΑ που διοργανώνει η Ομοσπονδία και θα διεξαχθούν το μεθεπόμενο Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019.

Στόχος της εκστρατείας είναι οι ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ αλλά και οι ΓΟΝΕΙΣ που παρακολουθούν τους αγώνες, να αφήσουν τα παιδιά να χαρούν το αγαπημένο τους άθλημα χωρίς φωνές, οδηγίες, παροτρύνσεις ή παρατηρήσεις που πάρα πολλές φορές προκαλούν στα παιδιά άγχος και πίεση.

Στους αγώνες των Παιδικών Πρωταθλημάτων GRASSROOTS ΠΟΑ της ΚΟΠ το Σάββατο 12.01.19 , θα μπορούν να μιλούν μόνο τα παιδιά, έχοντας έτσι την ευκαιρία να πάρουν πρωτοβουλίες και να δημιουργήσουν από μόνα τους στο γήπεδο, να κάνουν λάθη χωρίς το άγχος της παρατήρησης και μέσα από τα λάθη τους, να προσπαθήσουν να γίνουν καλύτεροι.

Όσο για τους ενήλικες, μπορούν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στα γήπεδα βοηθώντας ΜΟΝΟ με το χειροκρότημα τους και στις ΔΥΟ ομάδες που θα αγωνίζονται και όχι μόνο για την ομάδα του παιδιού τους.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου καλεί όλους να σεβαστούν την εκστρατεία και να αφήσουν τα παιδιά να χαρούν το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, παίρνοντας τα ίδια τις αποφάσεις και πρωτοβουλίες στον αγωνιστικό χώρο.