19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΕΡΚΕΖ:Ένα κομμάτι της καρδιάς μου είναι εδώ μετά από 11 χρόνια παρουσίας στην ομάδα

ΚΕΡΚΕΖ:Ένα κομμάτι της καρδιάς μου είναι εδώ μετά από 11 χρόνια παρουσίας στην ομάδα

By on 4 Ιανουαρίου, 2019 0 2950 Views

Ο προπονητής της ΑΕΛ Ντούσαν Κέρκεζ παρέθεσε δημοσιογραφική διάσκεψη για το παιχνίδι με την Πάφο και όχι μόνο. Μίλησε και ο αρχηγός Ντόσα Τζούνιορ.

ΝΤΟΥΣΑΝ ΚΕΡΚΕΖ
«Είναι μια καλή ευκαιρία να ευχηθούμε καλή χρονιά ειδικά στους οπαδούς μας. Ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες μέσα στη χρονιά. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με την δουλειά που κάναμε μέχρι τώρα. Είχαμε πολύ καλή συνεργασία με την διοίκηση και το προσωπικό της ομάδας».

«Έχουμε το έβδομο στην σειρά μπάτζετ, χαμηλότερο ακόμα και από την Πάφο που παίζουμε μαζί της αύριο. Είμαστε δεύτεροι ένα βαθμό πίσω από το ΑΠΟΕΛ. Δεν κοιμόμαστε ήσυχοι όμως και ξέρουμε ότι εύκολα ξεχνιούνται πράγματα. Θα πω κάτι προσωπικό για μένα. Ένα κομμάτι της καρδιάς μου είναι εδώ μετά από 11 χρόνια παρουσίας στην ομάδα και σαν αρχηγός και τώρα σαν προπονητής».

«Δουλεύουμε πολύ σκληρά για να έχουμε καλά αποτελέσματα και να ικανοποιήσουμε τους φιλάθλους μας. Είναι αδύνατο όμως να τους ικανοποιήσουμε όλους. Όλοι έχουν την εκτίμηση και την αγάπη μου. Πάντα είμαι εδώ και δεν κρύβομαι. Οι παίκτες μου είναι η ασπίδα μου και θα τους προστατεύω πάντα ειδικά στα δύσκολα. Όταν τα πράγματα πάνε καλά η προτεραιότητα είναι να παίρνουν αυτοί την δόξα. Για ακόμη μια φορά λέω ότι είμαι περήφανος για τους παίκτες μου και την δουλειά που κάνουν. Ευχαριστώ τους φίλους μας για την αγάπη και την εκτίμηση».

Για το παιχνίδι με την Πάφο..

«Είναι πολύ καλή ομάδα και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί αύριο. Σεβόμαστε την Πάφο και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας».

Για τον Μπενίτεθ…
«Ξεκίνησε καινούργιο πρόγραμμα και σε δύο εβδομάδες θα είναι με την ομάδα».

Για τους νεαρούς Γερολέμου, Παντελή και Ράσο…
«Σκεφτόμαστε ότι καλύτερο για αυτούς. Η απόφαση είναι να πάνε δανεικοί και να επιστρέψουν το καλοκαίρι. Έχουμε μια πρόταση από το εξωτερικό».

Για την ενίσχυση του Ιανουαρίου…
«Είναι δύσκολο τέτοια περίοδο να βρούμε έτοιμους παίκτες για να βοηθήσουν. Δεν θα φέρουμε παίκτες απλά για να γίνει μεταγραφή. Σημαντικό ρόλο παίζει ο χαρακτήρας του ποδοσφαιριστή. Να έρθει να προσαρμοστεί και να βοηθήσει. Έχει αγωνία ο κόσμος αλλά υποσχόμαστε να φέρουμε παίκτες για να βοηθήσουν. Από την ερχόμενη εβδομάδα ελπίζουμε να έχουμε δύο παίκτες μαζί μας. Θα φέρουμε ποδοσφαιριστές για τα άκρα της επίθεσης. Θα πάρουμε και έναν κεντρικό αμυντικό».

Αν είναι φαβορί η ΑΕΛ κόντρα στην Πάφο…
«Ναι είμαστε το φαβορί. Σεβόμαστε την Πάφο για τον τρόπο που παίζει και τα αποτελέσματα που έχει».

Για το ξέσπασμα μετά τις ήττες…
«Αν θυμάστε με ρωτήσατε ξανά. Μιλάω πάντα γενικά. Η κριτική είναι αποδεκτή πάντα. Μιλώ γενικά για τη νοοτροπία των φιλάθλων στην Κύπρο. Το μήνυμα που ήθελα να στείλω ήταν σε αυτούς που αμφισβητούν την ομάδα μας. Η κριτική μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε. Προσπαθούμε να κάνουμε τους φιλάθλους μας περήφανους και δεν έχω κανένα παράπονο».

ΝΤΟΣΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡ

«Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία και επιτυχία. Ο προπονητής με έχει καλύψει πλήρως. Έχουμε μια πολύ καλή σχέση. Όλοι νιώθουμε το ίδιο πράγμα και όλοι είμαστε εδώ για να δώσουμε καλά πράγματα στην ομάδα. Έχουμε την συνείδηση μας ότι κάναμε καλά πράγματα αλλά θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά. Αύριο έχουμε σημαντικό παιχνίδι. Έχουν επενδύσει λεφτά ο αντίπαλος αλλά εμείς θα δώσουμε τα πάντα για την νίκη».

Πότε θα δούμε τον καλό Τζούνιορ;
«Είχα κάποια προβλήματα με τραυματισμό και προβλήματα με τον παλιό προπονητή. Μπορώ να παίξω καλύτερα και για αυτό δουλεύω. Παίρνω παιχνίδια και είναι καλό αυτό. Είμαι θετικός και στα καλά και στα κάτω μου. Είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα πάρω την ανταμοιβή εγώ και η ομάδα μου».