25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024

Ο Απόλλωνας τη νίκη ,η Ομόνοια (με 10 )την ελπίδα

By on 2 Ιανουαρίου, 2019 0 6949 Views

Με δυο πρόσωπα , ο Απόλλωνας αρκέστηκε στη νίκη με 1-0 κόντρα στην Ομόνοια, παίρνοντας το ελαφρύ προβάδισμα στην μεταξύ τους «μάχη» για πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Coca Cola. Ωστόσο, από την άλλη, η Ομόνοια που αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 45’ λόγω αποβολής του Γκαφούρ, ίσως να δικαιούτο κάτι… παραπάνω από το παιχνίδι, καθώς βρήκε τις μεγαλύτερες ευκαιρίες στην επανάληψη ελπίζει πως στον επαναληπτικό θα έχει την τύχη με το μέρος της για την πρόκριση.

Ο Απόλλωνας άρχισε το παιχνίδι ελέγχοντας την μπάλα, χωρίς να δεχθεί κάποια απειλή. Αντίθετα, στην πρώτη του καλή στιγμή στο 11’, ο Καραγιόλ έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Μαγκλίτσα με κεφαλιά «οβίδα» νίκησε τον Μεχίας. Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι κύλησε χωρίς κάτι αξιόλογο, όμως στο 45’ ο Γκαφούρ έκανε ένα σκληρό φάουλ, αντικρίζοντας την 2η κίτρινη από τον κ.Ψευδιώτη.

Εκεί που περίμεναν όλοι τον Απόλλωνα να… καθαρίσει στην επανάληψη, η Ομόνοια ήταν αυτή που βρήκε τις πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες ακόμη και με 10 παίκτες. Στο 57’ και στο 63’ Ντάρμπισαϊαρ, Ίσμα Λόπεθ και Άλεξ Σοάρες, δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Βάλε. Στο 75’ είχαμε 8λεπτη διακοπή, καθώς έσβησαν οι προβολείς στο Τσίρειο. Ωστόσο, το σκορ δεν άλλαξε με το τελευταίο σφύριγμα του Κώστα Ψευδιώτη να αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς για τον επαναληπτικό της 16ης Ιανουαρίου!

Απόλλων: Βάλε, Πέδρο, Χάμπος, Ρομπέρζ, Βασιλείου, Μάρκοβιτς, Μπρου, Σαρντινέρο, Καραγιόλ(59′ Ζελάγια), Παπουλής(72′ Σκέμπρι), Μαγκλίτσα

Ομόνοια: Μεχίας, Βύντρα, Γκαφούρ, Κούσουλος, Λόπεθ, Σοάρες, Κατελάρης, Γκόμεθ, Ντάρμπισαϊαρ, Ζίβετς(69′ Εντρένα), Ραμίρεζ(46′ Λόρα).