20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024

Μικρό προβάδισμα (2-1)με ανατροπή για το ΑΠΟΕΛ

By on 2 Ιανουαρίου, 2019 0 3228 Views

Το ΑΠΟΕΛ στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας χρονιάς υποδέχθηκε τη Δόξα στο ΓΣΠ για τον πρώτο αγώνα της β’ φάσης του Κυπέλλου επικρατώντας με 2-1 της προσφυγικής ομάδας. Με δύο πρόσωπα παρουσιάστηκαν οι «γαλαζοκίτρινοι», ένα πολύ κακό στο πρώτο ημίχρονο και ένα πολύ καλό στην επανάληψη με τις αλλαγές του Ιταλού τεχνικού να παίζουν καταλυτικό ρόλο.

Το σκορ άνοιξε στο 20΄ο Λουίς Κάρλος, ο οποίος ήταν ελάχιστα πιο μπροστά, έπειτα από λάθος του Ρομό, και ενώ στο 12’ κακώς ακυρώθηκε γκολ για την ομάδα του Λούκα Χατζηλούκα. Ο Λουίς Κάρλος έδωσε πάσα για τον Ασαμόα, με τον Βούρο στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα της ομάδας του όμως ο Α’ βοηθός Μιχάλης Μαρίνου, λανθασμένα σήκωσε το σημαιάκι για οφσάιντ και κακώς ο διαιτητής αποδέχθηκε την υπόδειξη του βοηθού.

Στην επανάληψη, και με τις αλλαγές που έκανε ο Πάολο Τραμετσάνι, το ΑΠΟΕΛ κατάφερε να γυρίσει τα εις βάρος του δεδομένα. Στο 60’ ο Νατέλ ισοφάρισε έπειτα από γύρισμα του Εφραίμ για να έρθει να… ολοκληρώσει την ανατροπή ο Μπαλόγκ στο 67’ τρία λεπτά μετά που πέρασε στο παιχνίδι.

Πολλά και τραγικά τα λάθη στην άμυνα του ΑΠΟΕΛ που εν τέλει δεν τα πλήρωσε.

ΑΠΟΕΛ (Τραμετσάνι): Ρομό, Βούρος, Ιωάννου, Γκέντσογλου, Αντωνίου (46′ Ζαχίντ), Καζού, Σόουζα, Αρτυματάς, Εφραίμ (64′ Μπαλόγκ), Αλωνεύτης, Ρέζα (54′ Νατέλ)

Στον πάγκο: Βάτερμαν, Αρτεμίου, Κασίνι, Μοράις, Κατσαντώνης, Μερκής

Δόξα (Χατζηλούκας): Λοΐζου (46′ Γκρεμσλ), Περέιρα, Μιτρέα, Άδωνη, Ευσταθίου (56′ Ζατλ), Τίνκου, Ασαμόα, Μπόλιεβιτς, Νελσίνιο, Λουίς Καρλός Χατζηβασίλης (77′ Παβλόφ)

Στον πάγκο: Μπα, Φερνάντες, Παπαφώτης, Παχίπης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Αρτυματάς / Νελσίνιο, Λουίς Κάρλος

ΓΗΠΕΔΟ: ΓΣΠ
ΘΕΑΤΕΣ: 1645 εισιτήρια

Διαιτητής: Κωνσταντίνου Ανδρέας

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Μαρίνου Μιχάλης

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Τηλεμάχου Τηλέμαχος

4ος Διαιτητής: Τσούκκας Αβραάμ

Παρατηρητής Διαιτησίας: Τσαγγάρης Μάριος