24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Το ΑΠΟΕΛ πήρε αυτό που ήθελε και περιμένει…(Κέρδισε 2-0 τον Ερμή)

Το ΑΠΟΕΛ πήρε αυτό που ήθελε και περιμένει…(Κέρδισε 2-0 τον Ερμή)

By on 22 Δεκεμβρίου, 2018 0 23181 Views

To ΑΠΟΕΛ έκανε απλά το καθήκον του και κέρδισε τον Ερμή 2-0 χωρίς να σκοράρει ο Τάμαρι…Ένα αυτογκόλ στο 45΄και ένα υποδειγματικό πλασέ του Μοράις στις αρχές του β΄ημιχρόνου ήταν αρκετά για να δώσουν το τρίποντο στο ΑΠΟΕΛ την ώρα που ο Απόλλωνας έχανε άλλους δυο βαθμούς στην Πάφο ενώ η ΑΕΛ υποδέχεται αύριο την Ανόρθωση.

Αυτό που έπρεπε να κάνει λοιπόν το ΑΠΟΕΛ, το έκανε απέναντι στον Ερμή στο ΓΣΠ, νίκησε 2-0 πάτησε κορυφή και περιμένει ένα δώρο από την Ανόρθωση την Κυριακή για να κάνει Χριστούγεννα απολαμβάνοντας την μοναξιά του… ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα.
Στην προτελευταία φάση του α΄ ημιχρόνου, στο 45΄ το ΑΠΟΕΛ πήρε προβάδισμα στο σκορ όταν ο Ζαχίντ εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά, ο Παπαδόπουλος έκανε άστοχη έξοδο, η μπάλα χτύπησε στο σώμα του Μαλόν και κύλησε στα δίκτυα της ομάδας του.
Με το ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου και πιο συγκεκριμένα στο 51΄ ήρθε και το 2-0 όταν ο Νούνο Μοράις που είχε πιο επιθετικό ρόλο βρέθηκε μπροστά από τον Παπαδόπουλο και με υποδειγματικό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα πετυχένοντας το πρώτο του φετινό γκολ χωρίς πέναλτι..

ΑΠΟΕΛ (Π.Τραμετσάνι): Βάτερμαν, Μιλάνοφ (87΄ Βούρος), Μερκής, Καρλάο, Ιωάννου, Καζού, Μοράις, Γκέντσογλου, Ζαχίντ (81΄ Σόουζα), Τάμαρι, Νατέλ (76΄ Εφραίμ)
Στον πάγκο: Ρομό, Αρτυματάς, Ρουέδα, Εφραίμ, Σόουζα, Ρέζα, Αντωνίου, Βούρος, Αλωνεύτης

ΕΡΜΗΣ (Στ.Κουσίν): Παπαδόπουλος, Μαλόν, Ψάλτης, Ταραλίδης, Μπανούσης, Μαρτίνιουκ, Φυλακτού, Δημητρίου (6΄ Πουτζιουρής), Κειτά (78΄ Λύτρας), Μαύρου, Κιπιάνι (60΄ Κιπιάνι)
Στον πάγκο: Φυρινίδης, Πουτζιουρής, Κατσιατή, Ντεβέσα, Κουατσίκα, Ππούνας, Γεωργίου, Λύτρας

ΘΕΑΤΕΣ: περίπου 4.000.
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπανούσης

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Κυριάκος Χριστοδούλου (Ν. Καλησπέρας, Ε. Ευαγόρου), Αβραάμ Τσούκκας (Χ. Νικολαΐδης).