25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Θρίλερ στο Τσίρειο με το δραματικό 3-3 σαν νίκη για την ΑΕΚ

Θρίλερ στο Τσίρειο με το δραματικό 3-3 σαν νίκη για την ΑΕΚ

By on 17 Δεκεμβρίου, 2018 0 2953 Views

Συγκλονιστικό το ντέρμπι στο Τσίρειο όπου το δραματικό 3-3 μαρτυρεί το θρίλερ που εκτυλίχθηκε.Η διακίμανση του σκορ οι φωνές της ΑΕΚ για μτην διαιτησία ,το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν δυο φορές παίζοντας με 10 παίκτες,δικαιολογούν το θρίλερ με την ΑΕΚ να νιώθει σαν νικήτρια όπως εξελόχθηκε ο αγώνας.

Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι στο 6΄ κατάφερε να προηγηθεί με τον Καταλά. Ακολούθως, ο Απόλλωνας, γύρισε τα σε βάρος της δεδομένα, με τον Μαγκλίτσα. Ο Κροάτης επιθετικός σκόραρε στο 16΄ και στο 41΄. Στη φάση του δεύτερου γκολ, υπήρχε παράβαση με φάουλ του Σκέμπρι πάνω στον Τρουγιόλς.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με αποβολή του Φακούντο Γκαρσία με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 47΄. Η ΑΕΚ έφερε το παιχνίδι στα ίσα με τον Γιάννου στο 60΄. Ο Απόλλωνας πήρε ξανά προβάδισμα με τον Παπουλή στο 85΄, ένα γκολ που αμφισβήτησαν έντονα οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι ζήτησαν διπλή παράβαση από τον σκόρερ (φάουλ στον Τόνιο και χέρι πριν σκοράρει). Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Τρουγιόλς στο 90΄+2.

Η ισοπαλία δεν ευνοεί καμία ομάδα στην προσπάθεια που κάνουν για τον τίτλο, όμως από τη στιγμή που η ΑΕΚ έπαιξε για ένα ημίχρονο με ποδοσφαιριστή λιγότερο, έφυγε ευχαριστημένη από το Τσίρειο για τον αθμό μαλλάμεπαράπονα για την διαιτησία.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (Σωφρόνης Αυγουστή): Βάλε, Στυλιανού (59΄ Σαρσινέρο), Κυριάκου, Ρομπέρζ, Σουμά (63΄ Βασιλείου), Μπρου (72΄ Καραγιόλ), Μάρκοβιτς, Περέιρα, Παπουλής, Σκέμπρι, Μαγκλίτσα

Στον πάγκο: Κίσσας, Ουεντραόγκο, Χαραλάμπους, Ψύχας, Σπόλιαριτς

ΑΕΚ (Αντόνιο Χιντάλγκο): Τόνιο, Ίγκορ, Γκονζάλεθ, Καταλά, Τρουγιόλς, Γκαρσία, Χέφελ, Λαρένα (88΄ Ασούμπρε), Ακοράν (66΄ Τέτε), Τρισκόφσκι (76΄ Φλοριάν), Γιάννου

Στον πάγκο: Χριστοδούλου, Αντωνιάδης, Τομάς, Ιωάννου, Λαμπάν, Ασούμπρε, Ρουσιάς

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Νικόλας Νεοκλέους (Γ. Παύλου, Α. Μιχαηλίδης) Γ. Αναστασίου (Μιχ. Ιωάννου)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σουμά, Στυλιανού (3η), Μαγκλίτσα, Μπρου, Σκέμπρι, Περέιρα / Λαρένα, Ίγκορ, Τόνιο, Χέφελ

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Γκαρσία

ΓΗΠΕΔΟ: Τσίρειο

ΘΕΑΤΕΣ: 2.000