24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024

Στο 90΄πήρε τη νίκη η Τότεναμ

By on 15 Δεκεμβρίου, 2018 0 466 Views

Η Τότεναμ έπαιξε με τη φωτιά για περισσότερα από 90 λεπτά, όμως στις καθυστερήσεις χάρη σ’ ένα γκολ του Έρικσεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην Μπέρλνι (1-0) και ν’ αποφύγει το ιστορικό… κάζο.

Πήγαινε με σπασμένα αγωνιστικά φρένα για να σπάσει τα μεγαλοπρεπώς τα μούτρα της- και θα μπορούσε κάλλιστα να πετύχει τον… στόχο της, αν δεν ήταν οι καθυστερήσεις: η Τότεναμ είδε το βαθμολογικό χάρο με τα μάτια της, καθώς η πτωχή (πλην τίμια) Μπέρνλι της είχε βάλει πάρα πολύ δύσκολα για 90 ολόκληρα λεπτά.

Ωστόσο, πάνω που το κάζο- διότι περί τέτοιου επρόκειτο- έμοιαζε έτοιμο να ολοκληρωθεί, τα Σπιρούνια είδαν την μπάλα να φτάνει στον Έρικσεν και ο Δανός με ψυχραιμία να την στέλνει στο βάθος της εστίας των φιλοξενούμενων στο 92΄, γράφοντας το τελικό 1-0. Αυτό ήταν το 42ο γκολ του Έρικσεν με τη φανέλα της αγγλικής ομάδας, «πιάνοντας» τον Γκάρεθ Μπέιλ στην 6η θέση των σκόρερ του συλλόγου.

Κάπως έτσι, έστω και στο τέλος, η Τότεναμ πήρε τη νίκη, πήγε στους 39 βαθμούς και βρίσκεται στο -5 από την πρωτοπόρο Σίτι, περιμένοντας το αυριανό Λίβερπουλ- Μάντσεστερ.

Η Premier League έχει- γι’ ακόμα μία χρονιά- το απόλυτο… αουτσάιντερ για τον τίτλο.

Άραγε, θα τα καταφέρει ποτέ;