25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024

Νίκη κορυφής για την ΑΕΛ με σπουδαία ανατροπή(3-4)

By on 15 Δεκεμβρίου, 2018 0 7010 Views

Με αντίδραση ομάδας κορυφής η ΑΕΛ πέτυχε μια σπουδαία νίκη με ανατροπή στο Μακάρειο επο της Δόξας με 4-3 και παραμένει στην πρώτη θέση δείχνοντας ότι δεν έχει διάθεση να υποχωρήσει.Η ΑΕΛ ου αν και βρέθηκε να πίσω στο σκορ μέσα σε έξι λεπτά στο δεύτερο μέρος έφερε τα κάτω – πάνω, πήρε τους τρεις βαθμούς με τελικό σκορ 4-3 και παρέμεινε στην κορυφή με μεγάλο πρωταγωνιστή των Μακρή ο οποίος πέτυχε δύο γκολ. Πραγματικά ένα καταπληκτικό ματς, διαφήμιση του αθλήματος!

Τον… χορό των γκολ άνοιξε μόλις στο 7’ ο Χουράδο με καρφωτή κεφαλιά για να έρθει να ισοφαρίσει μόλις στο 12’ ο Λουίς Κάρλος. Το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, άρχισε να… ξεφεύγει σε γκολ το παιχνίδι. Ο Χατζηβασίλης έδωσε το προβάδισμα στην Δόξα στο 63’ όμως κάπου εκεί ανέλαβε δράση η ΑΕΛ! Στο 69’ ο Μακρής με κεφαλιά έπειτα από φάουλ του Σίλβα ισοφάρισε σε 2-2. Πριν… στεγνώσει το μελάνι από το γκολ του Κύπριου φορ ο Λαφράνς έδωσε κεφάλι στην ομάδα του σκοράροντας στο 71’ για να γράψει το 3-2. Τέσσερα λεπτά αργότερα στο 75’ ο Νιλς Τεϊσέιρα έβγαλε συστημένη μπαλιά στον Μακρή ο οποίος με κοντινή κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα του και έκανε το 4-2. Η Δόξα έψαξε το γκολ και μείωσε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μιτρέα στο 82’ για να διαμορφώσει το τελικό 4-3.

Η ΑΕΛ με αυτή τη νίκη… δεν το κουνάει από την κορυφή φτάνοντας τους 31 βαθμούς.

ΔΟΞΑ (Χατζηλούκας): Γκρεμσλ, Περέιρα, Μιτρέα, Άδωνη, Μπόλιεβιτς, Νελσίνιο, Ζατλ, Ασαμόα (49′ Τίνκου), Χατζηβασίλης, Λουίς Κάρλος, Σαντίκ

Στον πάγκο: Λοΐζου, Ευσταθίου, Μπα, Φερνάντεζ, Παπαφώτης, Παβλόφ, Παχίπης

ΑΕΛ (Κέρκεζ): Βοζίνια, Τεϊσέιρα Ν., Ντόσα Τζούνιορ, Τεϊσέιρα Α., Λαφράνς, Κυριάκου, Ζτραβκόφσκι ( 69′ Σίλβα), Αντάμοβιτς, Μακρής, Ρομάν (60′ Μαρκόσκι), Χουράδο (77′ Καστανιάγα)

Στον πάγκο: Πρόσεκ, Αβραάμ, Μυτίδης, Ντα Σίλβα, Φιντέλις, Μιχαηλίδης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ασαμόα, Χατζηβασίλης, Τίνκου / Ζτραβκόφσκι, Τζούνιορ

ΘΕΑΤΕΣ: 200 περίπου
ΓΗΠΕΔΟ: «Μακάρειο»