28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024

«Καίγονται» οι γηπεδούχοι στην Super league

By on 15 Δεκεμβρίου, 2018 0 628 Views

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θέλει μόνο τη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο για να ξεφύγει από τις χαμηλές θέσεις, την ώρα που ο Άρης ψάχνει ξανά την ηρεμία του απέναντι στον Παναιτωλικό. Για το 4 στα 4 ο Αστέρας που υποδέχεται τον ΟΦΗ στο τρίτο ματς του Σαββάτου της 14ης αγωνιστικής.

Στα Γιάννενα ο ΠΑΣ φιλοξενεί τον Πανιώνιο και ψάχνει την επιστροφή στις νίκες που θα τον βγάλει από τις θέσεις του υποβιβασμού. Οι Ηπειρώτες προέρχονται από την ήττα στην Τρίπολη σε ένα ματς που αδικούνται από το αποτέλεσμα και πλέον θα πρέπει άμεσα να αρχίσουν να εκμεταλλεύονται την έδρα τους. Στα αγωνιστικά εκτός είναι ο τιμωρημένος Βελλίδης και οι μακροχρόνιοι Λεό και Περιστερίδης. Ο Πανιώνιος από την πλευρά του ταξίδεψε στα Γιάννενα έχοντας για άλλο ένα ματς αρκετά προβλήματα. Ο Άκης Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μπανανά και Κεϊτά, ενώ επιστρέφει ο Τσιλούλης.

Λίγο αργότερα ο Άρης περιμένει τον Παναιτωλικό θέλοντας να αφήσει μια και καλή πίσω του την άσχημη εμφάνιση και ήττα στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο. Ο Σάββας Παντελίδης μίλησε στους παίκτες του, εξέφρασε τα παράπονά του και παράλληλα έδωσε το σύνθημα για την συνέχεια. Ο έμπειρος τεχνικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει ξανά τους Μαρτίνες και Ντιγκινί, ενώ εκτός είναι ο Κολάσο και ο Διαμαντόπουλος. Ο αντίπαλος του Άρη, ο Παναιτωλικός μετά και τη νίκη του επί του Απόλλωνα έχει σταθεροποιηθεί στην πρώτη δεκάδα και θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις σε μια δύσκολη έδρα. Ο Τραϊανός Δέλλας δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Μαρινάκη, στον Ρότσα που δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημά του αλλά και στις γνωστές απουσίες των τραυματιών Ερικσον, Πάουλο και Μιχάι.

Τέλος, στην Τρίπολη, ο Αστέρας θέλει να κάνει το 4 στα 4 με τον Γιώργο Παράσχο στον πάγκο. Οι Αρκάδες μετά το άσχημο ξεκίνημα αρχίζουν να ανεβαίνουν στον βαθμολογικό πίνακα και πλέον βάζουν πλώρη για ψηλά. Μοναδική απουσία για τους Αρκάδες αυτή του Βλάχου ο οποίος έμεινε εκτός λόγω ενχλήσεων. Ο ΟΦΗ προέρχεται από μια σπουδαία νίκη επί του Παναθηναϊκού και τώρα ήρθε η ώρα για την επιβεβαίωση και πως μπορεί να πάρει βαθμούς και με τους άλλους αντιπάλους εκτός από τους μεγάλους. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Αραβίδης και Μπολάκης.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο (15/12)
ΠΑΣ Γιάννινα – Πανιώνιος (17:15, NS1)
Άρης – Παναιτωλικός (19:00, ΕΡΤ1)
Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ (19:30, NS2)

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου

Απόλλων Σμύρνης-Ξάνθη (16:00, ΕΡΤ)
ΑΕΛ-ΑΕΚ (17:15, Novasports 2)
Παναθηναϊκός-Ατρόμητος (19:00, ΕΡΤ)
Ολυμπιακός-Λαμία (19:30, Novasports 1)
Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου
Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ (19:30, Novasports 2)
Η επόμενη (15η) αγωνιστική
Σάββατο 22 Δεκεμβρίου
Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός (16:00, ΕΡΤ)
ΟΦΗ-Ατρόμητος (17:15, Novasports 1)
Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης (19:30, Novasports 2)
Κυριακή 23 Δεκεμβρίου =
ΑΕΚ-Λεβαδειακός (15:00, Novasports 1)
Λαμία-Απόλλων Σμύρνης (16:00, ΕΡΤ)
Ολυμπιακός-ΑΕΛ (17:15, Novasports 2)
Ξάνθη-Άρης (19:00, ΕΡΤ)
ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα (19:30, Novasports 1)