20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ:Αν παίξουμε καλά δεν υπάρχει ομάδα στην Κύπρο που μπορεί να μας κερδίσει(Τίποτε για Τάμαρι)

ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ:Αν παίξουμε καλά δεν υπάρχει ομάδα στην Κύπρο που μπορεί να μας κερδίσει(Τίποτε για Τάμαρι)

By on 14 Δεκεμβρίου, 2018 0 3121 Views

Για όλα όσα αφορούν το ΑΠΟΕΛ μίλησε στον Super Sport fm 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος.

Για την προετοιμασία ενόψει του ντέρμπι με την Ομόνοια;

«Έχουμε δύο πρωινές προπονήσεις. Είχαμε ένα μικροπρόβλημα με τον Μπάλογκ την Τετάρτη με μια μικρή διάταση και ακολούθησε την Τέταρτη και Πέμπτη ατομικό πρόγραμμα. Θα δούμε σήμερα αν θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα. Οι υπόλοιποι πλην του Ντελατόρε είναι στην διάθεση του προπονητή».

Για πρώτη φορά το ΑΠΟΕΛ φέτος κυνηγάει τρίτη συνεχόμενη νίκη…

«Είναι σημαντικό το νικηφόρο σερί και είναι ο μόνος τρόπος για να καλύψουμε τις βαθμολογικές μας απώλειες. Αυτό που θέλουμε είναι να δούμε μια ομάδα που θα δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις. Ξέρουμε ότι αν παίξουμε καλά δεν υπάρχει ομάδα στην Κύπρο που μπορεί να μας κερδίσει. Είναι ένας αγώνας με ιδιαιτερότητες καθώς συγκρούονται οι δυο πιο επιτυχημένες ομάδες στην Κύπρο και έτσι αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι. Πρέπει να διατηρούμε και την ισορροπία και στο θέμα κέρδους και στο θέμα πάθους».

Υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές που έπαιξαν σε τέτοια ντέρμπι και ξέρουν την σημασία του;

«Αυτό παίζει περισσότερο ρόλο όταν έχουμε νέους παίκτες και είναι το πρώτο ντέρμπι. Έτσι και αλλιώς είναι κοντά το προηγούμενο παιχνίδι που ήταν και αναβληθέν και σκόραραν και δυο νέα παιδιά σε εκείνο το ματς. Γνωρίζουν την αύρα αυτού του αγώνα, τι σημαίνει για την κάθε ομάδα. Υπάρχει ισορροπία στη γνώση και το τι θέλουμε από τους ποδοσφαιριστές. Βέβαια δεν πρέπει να χάνουμε την μεγάλη εικόνα, είμαστε μια ομάδα με στόχο τον πρωταθλητισμό και έχουμε έναν μοναδικό στόχο, το 7ο συνεχόμενο πρωτάθλημα».

Για την προπώληση των εισιτηρίων;

«Έχουν φύγει 1.500 εισιτήρια από τα 2.200. Έχουμε την Παρασκευή και το Σάββατο, δεν ξέρω αν θα εξαντληθούν αλλά τείνουν προς εξάντληση και καλώ τον κόσμο να προμηθευτεί εισιτήριο όσο πιο σύντομα γίνεται. Έχουν απομείνει 700 εισιτήρια και οι ρυθμοί που εξαντλούνται είναι γοργοί».

Για τα δημοσιεύματα που φέρουν την Φιορεντίνα να έχει στο στόχαστρο τον Μούσα Τάμαρι σχολίασε…

«Από την πρώτη μέρα που ήρθε ο Τάμαρι δεν σταμάτησαν να μιλάνε γι’ αυτόν. Δεν θα πω κάτι περισσότερο από το γενικότερο πλαίσιο φιλοσοφία του ΑΠΟΕΛ. Τα τελευταία τρία χρόνια το ΑΠΟΕΛ επενδύει σε ποδοσφαιριστές, αγοράζει τα πλείστα των δικαιωμάτων τους. Από κει και πέρα να μην ξεχνάμε ότι υπάρχει αναλογική πρόοδος στην δύναμη πώλησης παικτών. Κανείς δεν μπορούσε ένα σκεφτεί ότι θα πουλούσαμε Κύπριο ποδοσφαιριστή με περισσότερο από ένα εκατομμύριο. Ο Σάλαι αγοράστηκε στο 1,2 εκατομμύρια και πωλήθηκε με ένα ποσό κοντά στα 4,5 εκατομμύρια. Η αγοραστική αξία των παικτών του ΑΠΟΕΛ μεγαλώνει, ανέφερε αρχικά ενώ για το κατά πόσο προέκυψε επίσημη πρόταση από την ιταλική ομάδα, είπε:

«Ούτε επίσημο, ούτε ανεπίσημο ενδιαφέρον δεν προέκυψε, ούτε από Ιταλία, ούτε από άλλη χώρα. Δεν υπάρχει καν ανεπίσημη κρούση και αντιλαμβάνεστε πόση έκπληξη προκαλούν αυτά τα δημοσιεύματα. Να φανταστείτε κάποιοι έγραφαν ότι ο πρόεδρος ήταν χθες στην Ιταλία. Αν ίσχυαν όσα γράφονται για τα ποσά, θα ήμασταν με τις υπογραφές στο χέρι».