26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024

ΚΙΡΖΗΣ:Θα αλλάξουν ακόμα πολλά με τον Σωφρόνη

By on 14 Δεκεμβρίου, 2018 0 4299 Views

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Νίκος Κίρζης, μιλώντας στην Cytavision μετά την ιστορική νίκη της ομάδας του υπογράμμισε μεταξύ άλλων πως έκανε περήφανη όλη την Κύπρο ενώ μίλησε και για την μεταγραφική περίοδο.

Τι είπε:

«Μόλις τελειώσαμε το δείπνο μας και όλοι πήγαν να ξεκουραστούν για την επιστροφή στην Κύπρο. Τους είπα το πιο απλό. Συγχαρητήρια. Σε όλους, στον προπονητή στους παίκτες για μια ιστορική νίκη απέναντι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα. Μια ιστορική έδρα όπου ομάδες και ομάδες λύγισαν, να πετύχεις μια νίκη με ευρύ σκορ δείχνει που έφτασε η ομάδα μας τα τελευταία χρόνια», ανέφερε αρχικά.

Για τα οικονομικά…

«Δεν περάσαμε εύκολα τα τελευταία χρόνια, όμως είμαστε εκεί. Η ομάδα με τις εμφανίσεις τις μας βγάζει ασπροπρόσωπους. Θέλω να στέκομαι στο τι έκαναν οι ποδοσφαιριστές μας και όχι για τα οικονομικά. Ο Απόλλωνας έκανε περήφανη όλη την Κύπρο με τη νίκη κόντρα στην Μαρσέιγ και την εμφάνιση της».

Για την πρόσληψη του Αυγουστή…

«Ήταν σαν να ήταν χθες που πήραμε τον Σωφρόνη Αυγουστή και ας πέρασαν δύο χρόνια. Πιστεύω ότι θα αλλάξουν πολλά παραπάνω κεφάλαια μαζί του. Περισσότερα από όσα άλλαξε μέχρι τώρα».

Για τις μεταγραφές…

«Έχουμε βάθος στο ρόστερ και όλα τα παιδιά αντιπροσώπευσαν με το παραπάνω την ομάδα. Είμαστε πάρα πολλοί χαρούμενοι. Δεν αλλάζει κάτι στον προγραμματισμό επειδή κερδίσαμε την Μαρσέιγ. Πρέπει να αξιοποιήσει ο προπονητής ότι έχει. Είναι ικανοποιημένος μέχρι τώρα και θα δούμε την επόμενη μέρα. Θα σκεφτεί ο προπονητής αν θα κάνει κάτι το διαφορετικό».