1 Μαΐου, 2024
  • 1 Μαΐου, 2024

ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Κρίμα που δεν συνεχίζουμε

By on 13 Δεκεμβρίου, 2018 0 3831 Views

Ο Σωφρόνης Αυγουστή ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιημένος και χαρούμενος με τη νίκη της ομάδας του απέναντι στην περσινή φιναλίστ τονίζοντας πως είναι μια ιστορική νίκη και ότι είναι κρίμα που μένουν εκτός συνέχειας. Ο Κύπριος κόουτς μίλησε και για την διαιτησία.

Αναλυτικά:

«Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίζαμε μία ομάδα που είχε άσχημα αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα αλλά ήθελε να κάνει μια νέα αρχή. Ευτυχήσαμε να κερδίσουμε νωρίς αριθμητικό πλεονέκτημα και πέναλτι που μας βοήθησε σε όλο τον αγώνα. Είναι μια ιστορική νίκη και είναι κρίμα που αυτή η συγκομιδή βαθμών μας αφήνει εκτός συνέχειας. Ήταν εξαιρετική η προσπάθεια μας σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο»

Για το πως παίζει…

«Υπάρχουν διάφορα συστήματα, το 3-5-2 μας ταιριάζει στην Ευρώπη. Ο κάθε σχηματισμός έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του. Αν κάτι δεν πήγαινε καλά ήμασταν έτοιμοι να το τροποποιήσουμε».

Για το πρωτάθλημα…

«Αυτά τα δύο χρόνια μας χάρισε πολλά συναισθήματα, χαρά, λύπη, απογοήτευση και επιτυχίες. Το φετινό πρωτάθλημα είναι πιο δύσκολο από το περσινό και πιστεύω ότι θα χαθούν πολλοί βαθμοί ακόμη»

Για τους παίκτες του…

«Υπάρχει μεγάλος σεβασμός σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Πρέπει όλοι να είναι πανέτοιμοι ανά πάσα στιγμή καθώς είναι πολλοί και απαιτητικοί οι αγώνες. Εύχομαι να μειωθούν οι τραυματισμοί το νέο έτος και να είμαστε ακόμη πιο δυνατοί»

Για την διαιτησία…

«Ήταν η καλύτερη διαιτησία που είχαμε στα δύο τελευταία χρόνια που βρίσκομαι στην ομάδα.»