20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Εξαιρετικό φινάλε για τον Απόλλωνα με νίκη στην Γαλλία

Εξαιρετικό φινάλε για τον Απόλλωνα με νίκη στην Γαλλία

By on 13 Δεκεμβρίου, 2018 0 3792 Views

Σπουδαία επιτυχία για τον Απόλλωνα που στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ με μια εξαιρετική εμφάνιση κέρδισε 1-3 την Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ» τερματίζοντας στην 3η θέση και αφήνοντας την περσινή φιναλίστ στην τελευταία!Έβαλε και στο ταμείο του 570 χιλ ευρώ προσθέτοντας πόντους στην Κύπρο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με… τρελό ρυθμό! Το σκορ άνοιξε ο Μαγκλίτσα από τα 11 βήματα μόλις στο 8’ έπειτα από ανατροπή του Καμαρά στον Σκέμπρι. Ο αμυντικός της Μαρσέιγ είδε και κόκκινη κάρτα, και ήταν σωστή η υπόδειξη του διαιτητή. Τρία λεπτά αργότερα ο Τοβέν και στο 11’ ο Τοβέν με κεφαλιά από την μικρή περιοχή των «γαλάζιων» ισοφάρισε σε 1-1. Στο 30΄ο Μαγκλίτσα μετά από μπαλιά πάρε-βάλε του Στυλιανού έδψσε ξανά κεφάλι στο σκορ στην ομάδα του, με κεφαλιά.

Στο β΄ μέρος η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή συνέχισε στο ίδιο ψηλό τέμπο. Στο 56’ ο Μάριος Στυλιανού με ένα ασύλληπτο σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Εσκαλέ διαμορφώνοντας το τελικό 3-1. Στο 90+3′ ο Οκάμπος είδε δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε και αυτός.

Στα ταμεία της ομάδας της Λεμεσού μπήκαν άλλες 570.000 ευρώ!

Μαρσέιγ (Γκαρσία): Εσκαλέ, Σακάι, Καμαρά, Οκάμπος, Παγιέτ (75′ Εντζιέ), Στρούτμαν (59′ Σαρ), Καλέτα-Καρ, Γκουστάβο, Ραμί, Τοβέν (62′ Ράντονιτς), Λόπεζ

Στον πάγκο: Μανταντά, Ρολάντο, Αμάβι, Ζερμαίν

Απόλλωνας (Αυγουστή): Βάλε, Στυλιανού, Ουεντραόγκο, Ρομπέρζ, Βασιλείου, Χάμπος, Μπρου (46′ Παπουλής), Μάρκοβιτς, Σαρδινέρο, Σκέμπρι (59′ Φοπαλά), Μαγκλίτσα (71′ Σουμά)

Στον πάγκο: Κίσσας, Βασιλειάδης, Ψύχας, Σπόλιαριτς

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σαρ, Οκάμπος, Γκουστάβο, Καλέτα- Καρ / Ρομπέρζ
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Καμαρά, Οκάμπος
ΘΕΑΤΕΣ: 7.500 περίπου / 260 οπαδοί του Απόλλωνα
ΓΗΠΕΔΟ: «Βελοντρόμ»

Διαιτητές: Ράντου Πετρέσκου ( Ράντου Γκινγκουέατς – Μίρτσια Γκριγκόριου / Ρουμανία)