28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΑΕΚ:Τελειώνει απόψε το Ευρωπαϊκό ταξίδι

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΑΕΚ:Τελειώνει απόψε το Ευρωπαϊκό ταξίδι

By on 13 Δεκεμβρίου, 2018 0 3809 Views

Το Ευρωπαϊκό ταξίδι του Απόλλωνα και της ΑΕΚ που είχε αρχίσει από τον περασμένο Ιούλιο ολοκληρώνεται απόψε.

Αποκλείοντας τέσσερις ομάδες στα προκριματικά ο Απόλλωνας και τρεις η ΑΕΚ, κατάφεραν να συμμετάσχουν στους ομίλους του Europa League και να πραγματοποιήσουν μια πορεία η οποία τους απέφερε πολλά κέρδη, τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά.

Ο Απόλλων, ολοκληρώνεται τους αγώνες του στους ομίλους μέσα στην έδρα της Μαρσέιγ, το φημισμένο Vélodrome και έχει στόχο το βαθμολογικό κέρδος για να ξεπεράσει την αντίπαλο του στη βαθμολογία, τερματίζοντας στην 3η θέση του ομίλου.

Καμιά από τις δύο ομάδες έχει πιθανότητες πρόκρισης αφού η Αίντραχτ Φρανκφούρτης και η Λάτσιο είναι οι ομάδες που τερματίζουν στις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19:55 και θα μεταδοθεί ζωντανά από τη Cytavision.

Ο αγώνας των δύο ομάδων στο ΓΣΠ είχε ολοκληρωθεί ισόπαλος 2-2. Ο Απόλλων έχει μαζέψει μέχρι στιγμής 4 βαθμούς από την ισοπαλία με τη Μαρσέιγ και τη νίκη επί τη Λάτσιο στο ΓΣΠ.

Στο ΓΣΠ με αντίπαλο την Μπάγερν Λεβερκούζεν ολοκληρώνει την παρουσία της στους ομίλους του Europa League η ΑΕΚ Λάρνακας.

Η Γερμανική ομάδα έχει προκριθεί, η ΑΕΚ δεν έχει ελπίδες πρόκρισης όμως, το αποψινό αποτέλεσμα θα καθορίσει την τελική κατάταξη των ομάδων στον όμιλο.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 22:00 με τηλεοπτική μετάδοση από τη Cytavision.

Η ΑΕΚ έχει μαζέψει πέντε βαθμούς μέχρι στιγμής στον όμιλο από δύο ισοπαλίες με τη Λουντογκόρετς και την εκτός έδρας νίκη επί της Ζυρίχης.