26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΛΚΗ:Θα λάμψει και η αλήθεια γι αυτούς που προσπάθησαν να μας χτυπήσουν

ΑΛΚΗ:Θα λάμψει και η αλήθεια γι αυτούς που προσπάθησαν να μας χτυπήσουν

By on 13 Δεκεμβρίου, 2018 0 653 Views

Ο εκπρόσωπος τύπου της Αλκής Χρίστος Τζιάμπος μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

Τι θα γίνει με τον Λοιζίδη, ο πρόεδρος είπε ότι θα διαγραφεί αλλά προέκυψαν ευχάριστα νέα καθώς πήρε το «ΟΚ» από τους γιατρούς για να συνεχίσει το ποδόσφαιρο…

«Θα υπάρξει συνάντηση με τον προπονητή και τον πρόεδρο γιατί είναι θέμα ετοιμότητας. Εναπόκειται στον προπονητή αν θα τον υπολογίζει. Είναι ευχάριστο το γεγονός και τους εύχομαι ότι καλύτερο τόσο στον Λοιζίδη όσο και στον Φραγκέσκου. Θα λάμψει και η αλήθεια γι αυτούς που προσπάθησαν να μας χτυπήσουν».

Ποιοι είναι αυτοί που προσπάθησαν να σας χτυπήσουν;

«Θα πάρετε τις απαντήσεις όταν πρέπει και εφόσον βγει το πόρισμα».

Για τα αγωνιστικά;

«Σταρόκιν και Καντάτσια θα απουσιάσουν, επιστρέφει ο Ακόστα και θα κάνει αγώνα δρόμου ο Ντρατσέφσκι. Θα πάμε να πάρουμε βαθμούς σε ένα κρίσιμο παιχνίδι»

Είναι ένα παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες που είναι στους εφτά βαθμούς…

«Παίρνοντας τρεις βαθμούς ξεκολλάμε από τον πάτο, θα ανέβει η ψυχολογία και θα αισθανόμαστε ψυχολογικά πιο δυνατοί να παλέψουμε μέσα στη χρονιά. Και οι δύο το βλέπουμε το ίδιο, μας χωρίζουν απλά 90 λεπτά με τους φίλους του Ερμή, δεν έχουμε τίποτε άλλο να χωρίσουμε».

Πότε να περιμένουμε τις τελικές εξελίξεις τα θέματα προγραμματισμού

«Είμαι κοντά σε ποδοσφαιριστές που θα κάνουν την διαφορά. Είναι και δύσκολες περιπτώσεις γιατί αν θέλεις κάποιον να σου κάνει την διαφορά χρειάζονται περισσότερα πράγματα για να βρεθεί η χρυσή τομή για να πειστούν να έρθουν. Είμαστε κοντά στο να ανακοινώσουμε κάποιες μεταγραφές».