26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ ΓΙΑ ΑΠΟΛΛΩΝΑ:Έχουμε ξεπεράσει τον εαυτό μας

ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ ΓΙΑ ΑΠΟΛΛΩΝΑ:Έχουμε ξεπεράσει τον εαυτό μας

By on 12 Δεκεμβρίου, 2018 0 1737 Views

Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου, προέβη σε δηλώσεις στο αεροδρόμιο Λάρνακας, πριν από την αναχώρηση της αποστολής για την Γαλλία. Πέραν από το παιγνίδι με την Μαρσέιγ και τη συνέχεια στο πρωτάθλημα, μίλησε και για τα μεταγραφικά. Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

-«Το τελευταίο παιχνίδι σε ένα μακρύ Ευρωπαϊκό οδοιπορικό. Ο Απόλλωνας έχει γίνει μέλος της ελίτ της Ευρώπης. Πάμε εκεί με άγνοια κινδύνου για το θετικό αποτέλεσμα. Να το απολαύσουμε, είναι το επιστέγασμα της φετινής μας πορείας. Κάναμε ότι ήταν δυνατό στον πιο δύσκολο όμιλο, έχοντας πάρει 4 βαθμούς και προσδοκώντας να τους κάνουμε 7 είτε έστω να πάρουμε ακόμα 1. Περιμένουμε γύρω στους 250 με 270 οπαδούς».

-«Οι έξι που έμειναν εκτός κάνουν αγώνα δρόμου για να ενταχθούν στην ομάδα».

-«Ο στόχος πλέον είναι να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα και Κύπελλο κάτι που δεν καταφέραμε πέρσι. Αν μας έλεγε κανείς ότι θα είμαστε στους ομίλους, στο -2 από την κορυφή και με παιχνίδι λιγότερο έχοντας τόσες απουσίες δεν θα το πιστεύαμε. Έχουμε ξεπεράσει τον εαυτό μας, είμαστε εκεί με μισή ομάδα».

-«Δεν θα προχωρήσουμε σε ενίσχυση στον κατάλογο Α’. Είμαστε ικανοποιημένοι και υπερπλήρης, είναι πολλές οι επιλογές, οι τραυματισμοί είναι μέρος του παιχνιδιού. Μέσα από τις απώλειες γινόμαστε πιο δυνατοί και αν γίνει κάποια κίνηση θα είναι για τον κατάλογο Β’. Όταν θα είμαστε πλήρεις θα είμαστε πιο δυνατοί».

-«Διαχρονικά ο Απόλλωνας έχει τις καλύτερες ακαδημίες στην Κύπρο. Ακόμα και τώρα κάποιοι παίκτες μας διακρίνονται παίζοντας δανεικοί σε άλλες ομάδες».

-«Είναι δύσκολο όταν πρωταγωνιστείς να δίνεις χρόνο σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Αρκετοί νεαροί είναι εκεί και ψάχνουν την ευκαιρία τους».