25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ενισχύεται η Αλκή τον Γεννάρη.Έκλεισε ήδη δυο επιθετικούς

Ενισχύεται η Αλκή τον Γεννάρη.Έκλεισε ήδη δυο επιθετικούς

By on 11 Δεκεμβρίου, 2018 0 693 Views

Ο πρόεδρος της Αλκής, Άντης Λόππας, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, όπου αποκάλυψε πως έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με δυο επιθετικούς και στην Αλκή περιμένουν τις τελευταίες λεπτομέρειες ενώ θα γίνει και 3η μεταγραφή.

«Είμαι πάντα αισιόδοξος. Η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο. Και προχθές με την Ομόνοια, αδίκως χάσαμε, προχωρούμε όμως», ανέφερε αρχικά.

Για την παρουσία της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια:
«Ακόμη και με το Παραλίμνι ήμασταν καλοί. Έπρεπε να πάρουμε κι άλλους βαθμούς. Θα ενισχύσουμε την ομάδα μέσα στον Ιανουάριο και θα το παλέψουμε. Έχουμε 18 παιχνίδια μετά το Γενάρη. Ωστόσο, έχουμε δυο παιχνίδια πριν τη διακοπή όπου πρέπει να πάρουμε βαθμολογικό κέρδος».

Για το ότι η Αλκή έστρωσε μετά τις πρώτες αγωνιστικές:
«Μετά από τις πρώτες 3-4 αγωνιστικές το παλεύουν τα παιδιά. Είναι συμπαγής ομάδα αμυντικά και δύσκολα χάνει. Ξέρουμε όλοι τι χρειάζεται η ομάδα και θα προχωρήσουμε σε ενίσχυση στην επίθεση, ένα στη θέση στραίκερ και δυο γουίνγκερ. Έχουμε κλείσει δυο παίκτες στην επίθεση και περιμένουμε το πότε θα έρθουν Κύπρο. Είναι παίκτες από το εξωτερικό».

Για το ποιοι θα φύγουν:
«Ο Μαρλόν είναι παρελθόν. Η δεύτερη θέση που θα ανοιχτεί είναι αυτή του Λοϊζίδη και θα διαγραφεί από το ρόστερ. Έχει γίνει αποδέσμευση και του Αλέξη Θεοχάρους για 6 μήνες και θα επανέλθει μετά το καλοκαίρι».

Για το αν θα γίνει 4η κίνηση:
«Δεν πιστεύω να κάνουμε και 4η μεταγραφή».

Για το παιχνίδι με τον Ερμή:
«Ερχόμαστε και οι δυο από ήττα. Θα είναι ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Τρεις παίκτες βασικοί μας δεν παίζουν»

Για το αν θα καταγγέλθηκε η διαιτησία στο παιχνίδι με την Ομόνοια:
«Έχουμε καταγγείλει τον διαιτητή Γιάννη Αναστασίου και το βοηθό για τη λανθασμένη υπόδειξη του πέναλτι. Θα ήθελα να πιστεύω ότι είναι ανθρώπινα λάθη και ότι θα προσέξουν περισσότερο στα υπόλοιπα παιχνίδια που είναι κρίσιμα»