23 Απριλίου, 2024
  • 23 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ασυγκράτητος ο Κατσιαράβα οδήγησε την Κυρία σε νέα νίκη

Ασυγκράτητος ο Κατσιαράβα οδήγησε την Κυρία σε νέα νίκη

By on 9 Δεκεμβρίου, 2018 0 17617 Views

Ένας εκπληκτικός Κατσιαράβα οδήγησε την Ανόρθωση σε νέα νίκη μέσα στο Α. Ππαδόπουλος και βελτίωσε τα βαθμολογικά της δεδομένα. Το 3-1 μπορούσε να ήταν πιο μεγάλο ή να ερχόταν πιο νωρίς αφού οι νικητές έχασαν πολλές ευκαιρίες. Ο αγώνας ήταν πολύ καλός με καλό ρυθμό και πολλές καλές φάσεις.

Η Δόξα σε μεγάλο διάστημα ήταν επικίνδυνη και απείλησε με δεύτερο γκολ όμως η Ανόρθωση έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση μια από τις καλύτερες φετινές της και έφθασε δίκαιη στη νίκη αν και απουσίαζε ο Ντούρις λόγω ίωσης. Ο Κατσιαράβα έκανε όλη την δουλειά στην επίθεση. Δημιούργησε τα δυο πρώτα γκολ ,πέτυχε το λυτρωτικό 3-1 με το πρώτο δικό του στο πρωτάθλημα ενώ έδωσε άλλες 3-4 ασίστ που δεν αξιοποιήθηκαν από του συμπαίκτες του.

H Δόξα αιφνιδίασε και με ένα ωραίο σουτ Σαντίκ νωρίς να πάρει προβάδισμα που έφερε όμως και την αντίδραση της Ανόρθωσης που πίεσε για να ισοφαρίσει νωρίς. Τα κατάφερε 10 λεπτά αργότερα με πέναλτι που κέρδισε ο Κατσιαράβα. Και θα μπορούσε πριν τελειώσει το ημίχρονο η Ανόρθωση να πάρει προβάδισμα αλλά από την μια η αστοχία του Μικελτάντζε και από την άλλη ο Γκρεμσλ κράτησαν το σκορ ισόπαλο.

Χορταστικό ήταν το Α’ ημίχρονο στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Γρήγορος ρυθμός με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει, δυο γκολ, ένα δοκάρι και αρκετές χαμένες ευκαιρίες, κυρίως από την Ανόρθωση που ανέβασε την απόδοσή της μετά την ισοφάριση. Αντιθέτως, η Δόξα ήταν είχε ευκαιρία με τον Λουίς Κάρλος, όμως η οριζόντια δοκός του Δημητρίου, στέρησε από τον ίδιο και την ομάδα του, να πάρουν ξανά προβάδισμα στο σκορ.
Στο β΄ ημίχρονο η Ανόρθωση συνέχισε την πίεση και έφτιαξε πολλές ευκαιρίες. Ο Κατσιαράβα ήταν ασυγκράτητος. Έφτιαχνε ευκαιρίες αλλά ο Μικελτάντζε έχασε ακόμα μια μεγάλη μέχρι να έρθει ο ανεασμένος Μπεσάτ να κάνει το 2-1 αφού προηγήθηκε πάλι εξαιρετική προσπάθεια του Κατσιαράβα και απόκρουση του Γκρεμσλ. Ο Γεωργιανός φορ συνέχισε να ταλαιπωρεί την αντίπαλη άμυνα αλλά Εγγλέζου και Κοφί ενήργησαν επιπόλαια σε δυο ασίστ του Γεωργιανού μέχρι να δώσει ο ίδιος την χαριστική βολή πετυχαίνοντας το 3-1 δημιουργώντας σκορ ασφαλείας .
-Ο Φύτος Κυριάκου πήρε τη θέση Μικελτάντζε στο 75ο λεπτό και έκανε ντεμπούτο στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Κύπριος επιθετικός αγωνίστηκε ως βασικός στο νικηφόρο παιχνίδι Κυπέλλου της Ανόρθωσης απέναντι στον Ακρίτα Χλώρακας και σήμερα σημείωσε και την πρώτη του συμμετοχή στο πρωτάθλημα.

9′ ΓΚΟΛ 0-1 για την Δόξα με τον Σαντίκ. Εξαιρετικό σουτ του επιθετικού της Δόξας από το ύψος της περιοχής, έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Δημητρίου.
19′ Πέναλτι για την Ανόρθωση. Σέντρα που έγινε από τα δεξιά του Στρούνα, ο Κατσαράβα μαρκαρίστηκε απρόσεκτα από τον Άδωνη, και ο διαιτητής καταλόγισε την άσπρη βούλα παρά τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων.
20′ ΓΚΟΛ1-1Εύστοχος από την άσπρη βούλα ο Ντάνιελ Πράνιτς, ισοφαρίζει το παιχνίδι.

52′ ΓΚΟΛ 2-1 για την Ανόρθωση με τον Μπεσάτ. Ατομική ενέργεια του Κατσαράβα από τα αριστερά, πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο, πλάσαρε τον Γκρεμσλ που έδιωξε με τα πόδια, σε δεύτερο χρόνο όμως ο Γάλλος κεραυνοβόλησε τον τερματοφύλακα της Δόξας.
81′ ΓΚΟΛ για την Ανόρθωση με τον Κατσαράβα. Κάθετη μπαλιά προς τον Γεωργιανό, ο οποίος πλάσαρε ιδανικά τον Γκρεμσλ.

Ανόρθωση (Στρέπελ): Δημητρίου, Στρούνα, Σίλντενφελντ, Ντουγκλάο, Πράνιτς(69′ Εγγλέζου), Βίκτορ, Κοφί(90΄Κάτσαρ), Ράγιος, Μπεσάτ, Μικελτάντζε(74′ Κυριάκου), Κατσαράβα

Στον πάγκο: Βάργκιτς, Αρτυματάς, Κυριάκου, Οικονομίδης, Σωτηρίου, Κάτσαρ, Ιωάννου

Δόξα (Χατζηλούκας): Γκρεμσλ, Περέιρα, Μουκτάρης, Τίνκου, Σαντίκ, Λουίς Κάρλος, Ασαμόα, Ζατλ(59′ Παβλόφ) (79′ Χατζηβασίλη), Μιτρέα, Άδωνη(41′ Μπόλιεβιτς), Νέλσίνιο

Στον πάγκο: Λοΐζου, Ευσταθίου, Μπα, Φερνάντεζ, Χατζηβασίλη, Παχίπης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κατσαράβα / Άδωνη, Μουκτάρης (3η)
ΓΗΠΕΔΟ: «Αντώνης Παπαδόπουλος»
ΘΕΑΤΕΣ: 3000

Στο όριο: Εγγλέζου, Μπεσατ, Βίκτορ, Πράνιτς / Περέιρα, Μουκτάρης, Λουίς Κάρλος, Ζατλ, Παβλόβ, Μιτρέα

Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
Α’ Βοηθός: Χαραλάμπους Χαράλαμπος
Β’ Βοηθός: Πέτρου Πέτρος
4ος: Δημητρίου Βασίλης
Παρατηρητής: Νικολαϊδης Χρίστος