20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Όρθια με 10 η Πάφος(1-0). Νέα ήττα η ΑΕΚ που έχασε και πέναλτι.Όφσάιντ το γκολ

Όρθια με 10 η Πάφος(1-0). Νέα ήττα η ΑΕΚ που έχασε και πέναλτι.Όφσάιντ το γκολ

By on 8 Δεκεμβρίου, 2018 0 21386 Views

Η Πάφος υποχρέωσε την ΑΕΚ σε νέα ήττα που την αφήνει αρκετά μακριά από τον αρχικό στόχο. Το παιγνίδι κρίθηκε με ένα γκολ από θέση οφσάιντ στο 45΄αλλά και από ένα χαμένο πέναλτι της ΑΕΚ . Η Πάφος αγωνίστηκε από το 69΄με 10 παίκτες αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Ζίβουλις αν και δεν έκανε φάουλ. Ένταση και στους πάγκους με αποτέλεσμα την αποβολή των δυο προπονητών.

Η παφιακή ομάδα είχε κερδίσει προηγουμένως την Ομόνοια, ενώ δεν έχασε από Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ. Η ΑΕΚ από την άλλη δέχθηκε τη 2η συνεχόμενη ήττα και την 3η στο πρωτάθλημα παραμένοντας στους 19 βαθμούς.
ΓΚΟΛ 45΄ 1-0 Κεφαλιά-πάσα του Ράσιτς και από κοντά με προβολή ο Νέμετς άνοιξε το σκορ. Το γκολ όμως δεν έπρεπε να μετρήσει καθώς ο σκόρερ ήταν σε καθαρή θέση οφσάιντ.

Με τη λήξη του ημιχρόνου ο διαιτητής Τιμόθεος Χριστοφή απέβαλε τον προπονητή τερματοφυλάκων της ΑΕΚ Γιώργο Παπασάββα, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε έντονα για το γκολ της Πάφου.

65΄Ο Φόλμπρεχτ ανέτρεψε τον Γιάννου στην περιοχή. Πέναλτι για την ΑΕΚ.

66΄Ο Λαρένα στην εκτέλεση του πέναλτι δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μολ ο οποίος έπεσε στην αριστερή του γωνιά και απέκρουσε σε κόρνερ.

69΄Αποβάλλεται ο Ζίβουλιτς με 2η κίτρινη για φάουλ στον Τομάς. Η επαναληπτική προβολή έδειξε ότι δεν υπήρξε φάουλ.

Στις καθυστερήσεις υπήρξε ένταση όταν οι παίκτες αντέδρασαν γιατί η ΑΕΚ δεν τήρησε το fair play με αποτέλεσμα να αποβληθούν οι προπονητές των δυο ομάδων
Οι ενδεκάδες των ομάδων

ΠΑΦΟΣ (Ζέλικο Κόπιτς): Μολ, Σιρόκ (83΄Φιλιώτης), Χολτ, Μπάνγκαρντ, Ζάντερ, Κουλς, Φόλμπρεχτ, Ζίβουλιτς, Ανγκούλο (75΄ Καρώ), Νέμετς, Ράσιτς (69΄Ντόβπνια)

Στον πάγκο: Πέτρου, Ντέζμεκ, Πολίτσι, Σίμο, Αγγελόπουλος, Λουλίνια

ΑΕΚ (Άντονι Ιραόλα): Τόνιο, Ιγκόρ Σίλβα, Ιωάννου (70΄Γκαρσία), Τρουγιόλς, Γκονζάλες, Λαρένα (73΄Ρουσιάς), Ακοράν (62΄Τέτε), Χέφελ, Τομάς, Τρισκόφσκι, Γιάννου

Στον πάγκο: Χριστοδούλου, Καταλά, Κάσες, Λαμπάν, Κωνσταντίνου, Αναστασίου

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τιμόθεος Χριστοφή, (Παύλος Γεωργίου, Όμηρος Τζιωρτζής) 4ος:, Ροβέρτος Κώστα, Παρατηρητής: Ανδρέας Ξάνθου

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σιρόκ, Ράσιτς ,Μολ/Χέφελ, Γκαρσία

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Ζίβουλις (69ο λεπτό)

ΘΕΑΤΕΣ: 1000 (περίπου)

ΓΗΠΕΔΟ: «Στέλιος Κυριακίδης»