ΔΙΕΘΝΗ
Like

Πρόεδρος UEFA για το σεξιστικό σχόλιο στην Χρυσή Μπάλα: «Ο Σόλβεϊγκ είναι ηλίθιος»

Δεκέμβριος 7, 2018
155 Views
0 Comments
Πρόεδρος UEFA για το σεξιστικό σχόλιο στην Χρυσή Μπάλα: «Ο Σόλβεϊγκ είναι ηλίθιος»

Το σεξιστικό σχόλιο του παρουσιαστή της τελετής απονομής «Χρυσής Μπάλας», Μαρτίν Σόλβεϊγκ, κατά της Άντα Χέγκερμπεργκ προκάλεσε την αντίδραση του προέδρoυ της UEFA, Αλεκσάντερ Τσέφεριν, ο οποίος χαρακτήρισε τον Γάλλο DJ ηλίθιο.

Ο παρουσιαστής της φετινής εκδήλωσης της Χρυσής Μπάλας, ο Γάλλος DJ Μαρτίν Σόλβεϊγκ, προκάλεσε την οργή όλων με το σεξιστικό σχόλιο κατά την διάρκεια της εκδήλωσης στη Νορβηγίδα φορ της Λιόν, Άντα Χέγκερμπεργκ.

Ο Σόλβεϊγκ ρώτησε τη νικήτρια αν θα πανηγυρίσει το βραβείο που κατέκτησε κάνοντας twerking προκαλώντας αρχικά την παγωμάρα του κοινού αλλά και την αντίδραση όλων στη συνέχεια. Ο ίδιος ο Σόλβεϊγκ συνειδητοποιώντας την χοντράδα του ζήτησε συγνώμη, ενώ η ίδια Χέγκερμπεργκ ανέφερε πως εκείνη τη στιγμή δεν το εξέλαβε ως σεξιστικό, τονίζοντας πάντως πως θα μπορούσε ο παρουσιαστής να ρωτήσει κάτι άλλο.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της UEFA, Αλεκσάντερ Τσέφεριν, ήταν πιο σκληρός με τον παρουσιαστή και με δηλώσεις του στον Τύπο της πατρίδας του στην Σλοβενία, τον χαρακτήρισε ηλίθιο. «Ο Μάρτιν Σόλβεϊγκ είναι ένας ηλίθιος, δεν μπορεί να συμπεριφέρεται έτσι και δεν θα παρουσιάσει ξανά τέτοιο event», ανέφερε ο Τσέφεριν.

Nike React Element 55

Comments are closed.