28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024

Ιδανικό το τέλος του Α΄γύρου για την Ένωση

By on 4 Δεκεμβρίου, 2018 0 21295 Views

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ένωση, Κωνσταντίνος Φάνος, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για την επόμενη μέρα, μετά τη σπουδαία νίκη κόντρα στην ΑΕΚ.

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε ένα εξαιρετικό αντίπαλο. Μια νίκη απέναντι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα, υπάρχει μεγάλη χαρά και ικανοποίηση. Είμαστε χαρούμενοι με τη δουλειά που έγινε αυτές τις ημέρες, βλέποντάς την να βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Τώρα, θέλουμε να συνεχίσουμε προσγειωμένοι».

Για την μέχρι στιγμής βαθμολογική συγκομιδή:
«Θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς. Σε κάποια παιχνίδια δεν πήραμε τους βαθμούς που έπρεπε. Θέλαμε να πάρουμε βαθμούς από το χθεσινό παιχνίδι. Ήταν ιδανικό το τέλος του Α’ γύρου και το ιδανικό ξεκίνημα για το νέο προπονητή. Θα προσπαθήσουμε τις επόμενες εβδομάδες να πάρουμε ακόμη περισσότερους βαθμούς για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για τον νέο προπονητή:
«Όταν ήρθε στην Κύπρο, γνώριζε μέσο βίντεο κάποια πράγματα για την ομάδα μας. Δούλεψε πάρα πολύ καλά το κομμάτι της τακτικής αυτές τις ημέρες για αυτό και καταφέραμε να περιορίσουμε την ΑΕΚ».

Για την συνέχεια:
«Πρέπει να αντιληφθούμε ότι πρέπει να γίνει μια προσπάθεια από όλους για να καταφέρουμε τους στόχους μας. Πλησιάζει και ο Ιανουάριος όπου θα γίνουν κάποιες προσθαφαιρέσεις».