29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024

Aμετάθετος ο στόχος της ΑΕΛ για έξοδο στην Ευρώπη

By on 3 Δεκεμβρίου, 2018 0 11002 Views

Για τη νίκη της ΑΕΛ επί της Ομόνοιας και για όλα όσα αφορούν την ομάδα της Λεμεσού μίλησε στον Super Sport fm 104.0 η εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Αριάδνη Γενεθλίου.

Για το παιχνίδι και τη νίκη κόντρα στην Ομόνοια…

«Η νίκη κόντρα στην Ομόνοια έχει πολλαπλά οφέλη. Είναι μια νίκη η οποία δείχνει ότι είμαστε ανταγωνιστικοί, επανήλθαμε στις νίκες μετά από δυο ήττες και επαναφέρει και την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών. Το καλοκαίρι αν μας έλεγε κάποιος ότι θα ήμασταν στην 1η θέση με το τέλος του α΄ γύρου δεν θα το πιστεύαμε αλλά με την συγκέντρωση, την σοβαρότητα και την σκληρή δουλειά ολοκληρώσαμε ιδανικά το πρώτο κομμάτι του πρωταθλήματος».

Ο στόχος παραμένει η έξοδος στην Ευρώπη;

«Ο στόχος είναι η έξοδος στην Ευρώπη. Θέλουμε να παραμείνουμε στις πρώτες θέσεις και βλέπουμε το παιχνίδι του Κυπέλλου. Πρέπει να είμαστε σοβαροί για να μπορέσουμε να νικήσουμε».

Ήταν ένα παιχνίδι που είχε και αποβολή και χαμένο πέναλτι και ανατροπή του σκορ…

«Στην επανάληψη άλλαξαν πολλά. Δεν ξέρω τι λέχθηκε στα αποδυτήρια. Συντέλεσε και η αποβολή για να έρθει η ανατροπή αλλά οι ποδοσφαιριστές μας έδειξαν την ποιότητα τους και το βάθος του ρόστερ. Δίκαια ήρθε η ανατροπή και η νίκη».

Έπαιξαν και ποδοσφαιριστές που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής…

«Έχει στηθεί μια σοβαρή ομάδα. Και ο Ρομάν και ο Μαρκόσκι δεν είχαν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους αλλά έδειξαν πανέτοιμοι».

Έχετε και παιχνίδι Κυπέλλου…

«Μας ενδιαφέρει το Κύπελλο, όλοι θυμούνται τι έγινε πέρσι. Ουσιαστικά πέρσι δεν είχαμε πορεία στο Κύπελλο, φέτος θέλουμε να πάμε μακριά».

Για τα αγωνιστικά…

«Δεν έχει προκύψει κάποιο πρόβλημα. Μόνο ο Μπενίτεθ θα είναι εκτός και θα δούμε και την εξέλιξη του Ράσο. Ο Σίλβα έμεινε προληπτικά εκτός αποστολής λόγω κάποιων μικροενοχλήσεων».