23 Απριλίου, 2024
  • 23 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Έντονος ο Κίρζης για την διαιτησία..Τα πρωταθλήματα πρέπει να κερδίζονται στα γήπεδα

Έντονος ο Κίρζης για την διαιτησία..Τα πρωταθλήματα πρέπει να κερδίζονται στα γήπεδα

By on 3 Δεκεμβρίου, 2018 0 1910 Views

Ευθεία επίθεση του προέδρου του Απόλλωνα, Νίκου Κίρζη, κατά του διαιτητή του ντέρμπι, Βασίλη Δημητρίου.Οι δηλώσεις του στην Cytavision:

-Ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με ένταση. Βρεθήκατε πίσω στο σκορ, μειώσατε, στο τέλος μείνατε με δέκα ποδοσφαιριστές και ήρθε μια βαριά ήττα. Η δική σας άποψη; “Διαφωνώ μαζί σας. Δεν ξεκίνησε με ένταση το παιχνίδι. Ένταση δημιούργησε κάποιος άλλος στο παιχνίδι. Απ’ εκεί και πέρα δεν τελειώσαμε με δέκα παίκτες, αγωνιστήκαμε σχεδόν 60 λεπτά με δέκα παίκτες. Αγωνιστήκαμε πάρα πολλή ώρα με δέκα παίκτες. Για να ακούσουν και κάποιοι που κάνουν τους κύριους εδώ και φωνάζουν ότι η κάρτα φιλάθλου είναι η ταφόπλακα του Κυπριακού ποδοσφαίρου, καλά κάνουν να ανοίξουν τα μάτια τους και να δουν γιατί δεν έρχεται ο κόσμος. Δεν είναι η κάρτα φιλάθλου. Ο κόσμος έχει βαρεθεί να τους κοροϊδεύει οποιοσδήποτε”.

-Μπορούμε να γνωρίζουμε για ποιούς μιλάτε πρόεδρε; “Νομίζω είδε όλη η Κύπρος για ποιούς μιλάμε. Απ’ εκεί και πέρα χάσαμε τρεις βαθμούς, θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτά που πρέπει να κάνουμε. Αλλά και οι αρμόδιοι πρέπει να καταλάβουν ότι τα πρωταθλήματα πρέπει να κερδίζονται στο γήπεδο και όχι εκτός γηπέδου”.

-Όσον αφορά την ένταση, ποιός δημιούργησε αυτή την ένταση; “Δεν ήσασταν εδώ; Νομίζω είδατε τι έγινε. Όλοι είδαν ποιός έβριζε αλλά το επίπεδό του εκεί είναι δεν συζητώ. Απ’ εκεί και πέρα οι υπεύθυνοι της διαιτησίας πρέπει να δούνε γιατί ένας διαιτητής να κάνει σε μια ομάδα όλα τα ντέρμπι; Παίξαμε τέσσερα ντέρμπι φέτος και ο ίδιος διαιτητής μας έκανε τρία ντέρμπι. Γιατί; Δεν υπάρχουν άλλοι διαιτητές; Αυτός είναι, μόνο ένας; Θέλω να μου δώσουν μια απάντηση γιατί τυχαίως όποτε παίξουμε εδώ είναι ο ίδιος διαιτητής. Να μας δώσουν τις απαντήσεις και εμάς αλλά και του κόσμου που απομακρύνεται από το γήπεδο γι’ αυτά που είδαμε σήμερα”.

-Και ένα σχόλιο για τη δική σας ομάδα… “Με αυτά τα οποία έγιναν σήμερα χάσαμε τρεις βαθμούς. Δεν μας ενοχλεί, έχουμε παιχνίδι το Σάββατο. Εκεί θα επικεντρωθούμε. Αν κερδίσουμε και το επιπλέον παιχνίδι, θα είμαστε στην πρώτη θέση. Αυτοί είμαστε και προχωράμε. Η ομάδα μας θα είναι δυνατή, είτε το θέλουν ορισμένοι, είτε όχι”.