29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024

Παθιασμένη Κυρία πήρε τη νίκη

By on 2 Δεκεμβρίου, 2018 0 1929 Views

Η Ανόρθωση παίζοντας με πάθος πέρασε νικηφόρα με 2-1 τον Ερμή και ότι άλλο εμπόδιο συνάντησε στο Β’ημίχρονο και δήλωσε παρούσα στην μάχη που στοχεύει.
Η έμνευση του Στρέμπελ να βάλει στην 11αδα στο κέντρο τον Κοφί αποδείχθηκε καθοριστική για τη νίκη ωστόσο η αλλαγή με την είσοδο του Σισέ εις πείσμα των καλών εμφανίσεων του Εγγλέζου παρολίγο να στοιχίσει.Εξαιρετικός πάλι ο νεαρός Δημητρίου που πριν απο το γκολ του Κοφί έσωσε την Ανόρθωση με φοβερή διπλή απόκρουση.
Στο Α’ημίχρονο η Ανόρθωση είχε την υπεροχή και τον έλεγχο σε ένα παιγνίδι γεμάτο δύναμη και πάθος.Η παρουσία του Κοφί στη μεσαία γραμμή έδωσε ταχύτητα και δύναμη στην Ανόρθωση που σκόραρε σχετικά νωρίς στο 22’με τον Ντούρις μετά απο εξαιρετική κίνηση του Κατσιαράβα και έφερε το παιγνίδι στα μέτρα της.Άσκησε πίεση ωστόσο οι τελικές της δεν ήταν ολοκληρωμένες και κάποια σουτ ήταν εύκολη υπόθεση για τον Αραπατζή.
Ο Ερμής απο λάθος της άμυνας της Ανόρθωσης απείλησε στο 45’αλλά δεν είχε σωστό τέλειωμα η φάση.
Στο Β’ημίχρονο ο Ερμής μπήκε δυνατά και υποχρέωσε την Ανόρθωση σε οπισθοχώρηση χωρίς να μπορεί να βγει μπρoστά αφού ο Ράγιος ήταν αρνητικός.Στο 59’κόντρα στην ροή του αγώνα ο Κοφί ξέφυγε απο το κέντρο από κλέψιμο της μπάλας και ασιστ του Κατσιαράα και με άψογο πλασέ πέτυχε το 2-0 δίνοντας ασφάλεια στο σκορ επισφραγίζοντας και την πολύ καλή απόδοση του.Ο Ερμής συνέχισε την προσπάθεια του και προσπάθησε να μπει στο παιγνίδι όμως το δεύτερο γκολ ανέβασε την Ανόρθωση που ισορρόπησε το παιγνίδι και απειλούσε με τρίτο γκολ.
Μέχρι το 87’όταν ο διαιτητής Ν.Νεοκλέους έδωσε ένα εύκολο πέναλτι που σηκώνει συζήτηση όπως και η διαιτησία του στο β’ημίχρονο.Το πέναλτι μεέτρεψε σε γκολ ο Ταραλίδης και το παιγνίδι στα τελευταία λέπτά πήρε φωτιά όμως δεν άλλαξε το αποτέλεσμα.
Από τον διαιτητή σε ένα όντως δύσκολο αγώνα του ξέφυγαν αρκετά φάουλ που έβγαζαν μάτια ενώ στον πειθαρχικό τομέα δεν ήταν ευαίσθητος και για τις δυο ομάδες.
–Χειροκροτήθηκε ο Παπαδόπουλος απο τους φίλους της Ανόρθωσης όταν μπήκε στην θέση του Αραμπατζή
Ανόρθωση (Στρέπελ): Δημητρίου, Μπεσάτ, Σίλντενφελντ, Ντουγκλάο, Στρούνα, Βίκτορ, Κοφί(90+1 Αρτυματάς), Ράγιος, Μικελτάντζε(87′ Οικονομίδης), Ντούρις, Κατσαράβα(77′ Σισέ)

Στον πάγκο: Βάργκιτς, Αρτυματάς, Εγγλέζου, Κυριάκου, Οικονομίδης, Σισέ, Σωτηρίου, Πράνιτς, Ιωάννου

Ερμής (Ντε Ντέους): Αραμπατζής(73′ Παπαδόπουλος), Γκουλόν, Ταραλίδης, Μαρτίνιουκ, Μαύρου, Πηλέας(46′ Ντεβέσα), Μαλόν, Κεϊτά, Φυλακτού, Κουατσίκα, Εμπαλό.

Στον πάγκο: Παπαδόπουλος, Πουτζιουρή, Ντεβέσα, Ψάλτης, Μπανούσης, Χριστοδούλου, Πουννας, Γεωργίου, Λύτρας.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ντούρις, Οικονομίδης / Φυλακτού
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΓΗΠΕΔΟ: «Αντώνης Παπαδόπουλος»
ΘΕΑΤΕΣ: 3000

Στο όριο: Εγγλέζου, Μπεσατ, Βίκτορ, Πράνιτς / Μαρτίνιουκ, Κειτά, Κουατσίκα

Διαιτητής: Νεοκλέους Νικόλας
Α’ Βοηθός: Γεωργίου Παύλος
B’ Βοηθός: Ανδρέου Π. Ανδρέας
4ος: Θεουλή Χρυοβαλάντης
Παρατηρητής: Ξάνθου Ανδρέας