24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ:Δεν υπάρχει περίπτωση να κινδυνεύσει ο Ονήσιλος(από την επίθεση ξαφνικά τερματοφύλακας)

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ:Δεν υπάρχει περίπτωση να κινδυνεύσει ο Ονήσιλος(από την επίθεση ξαφνικά τερματοφύλακας)

By on 1 Δεκεμβρίου, 2018 0 888 Views

O Ανδρέας Παπαθανασίου είναι ένας έμπειρος επιθετικός με ιδιαίτερες διακρίσεις στην Β΄κατηγορία αλλά και παρουσία στην Α΄κατηγορία. Η ανάγκη, όμως τον έφερε να αγωνίζεται κάτω από τα δοκάρια από το 32΄ του αγώνα Διγενή Ορόκλινης – Ονήσιλου Σωτήρας. Μπορεί να δέχτηκε ένα γκολ (στο 35΄), όμως στο υπόλοιπο της αναμέτρησης, ήταν συγκλονιστικός, οδηγώντας τον Ονήσιλο, σε ένα σπουδαίο διπλό.

«Ο στόχος ήταν μόνο οι τρεις βαθμοί. Το ότι έπαιξα τερματοφύλακας, ήταν κάτι που κανείς δεν το περίμενε. Αναγκάστηκα να μπω τερματοφύλακας μετά τον τραυματισμό του Στρατηλάτη και την αποβολή του Χρυσοστόμου. Για, μένα ήταν σημαντικό που πήραμε τους τρεις βαθμούς» ανέφερε αρχικά στον super sport fm 104, ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκε, αν σκέφτεται στο μέλλον να το… γυρίσει σε τερματοφύλακας. «Μπορεί να το κοιτάξω στο μέλλον» είπε χαριτολογώντας.

Για την πορεία της ομάδας…

«Δεν υπάρχει κίνδυνος να πέσει η ομάδα. Η ομάδα έχει καλούς ποδοσφαιριστές και βλέπει μόνο προς τα πάνω. Δεν έχουμε στόχο την άνοδο, όμως με αυτούς τους ποδοσφαιριστές δεν υπάρχει περίπτωση να κινδυνεύσει η ομάδα».