25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Με ανατροπή επέστρεψε στις νίκες η ΑΕΛ.Η αποβολή του Κατελάρη στοίχισε στην Ομόνοια.Έχασε πέναλτι ο Άλεξ Ντα Σίλβα

Με ανατροπή επέστρεψε στις νίκες η ΑΕΛ.Η αποβολή του Κατελάρη στοίχισε στην Ομόνοια.Έχασε πέναλτι ο Άλεξ Ντα Σίλβα

By on 1 Δεκεμβρίου, 2018 0 13984 Views

Επιστροφή στις νίκες(2-1) για την ΑΕΛ με ανατροπή ενώ η Ομόνοια για άλλη μια φορά δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα της σε ντέρμπι και ασφαλώς τα βαθμολογικά δεδομένα δεν είναι καθόλου ευχάριστα για τους πράσινους.

Η Ομόνοια κατάφερε να προηγηθεί στην πρώτη της ευκαιρία αρκετά νωρίς και πήρε τον έλεγχο του παιγνιδιού από την ΑΕΛ σε ένα Α΄ ημίχρονο γενικά μέτριο. Μάλιστα στάθηκε τυχερή στο πέναλτι που εκτέλεσε άστοχα ο Ντα Σίλα και είχε με το μέρος την ψυχολογία και το προάδισμα.Τα δεδομένα άλλαξαν και οι ισορροπίες διαταράχθηκαν όμως όταν ο Κατελάρης στο 39΄απερίσκεπτα έπεσε καθυστερημένα για τάκλιν σε ακίνδυνο σημείο και υπέπεσε σε φάουλ κίτρινης η οποία ήταν η δεύτερη και έτσι άφησε την Ομόνοια με 10 παίκτες. Μετά από αυτή την εξέλιξη το γήπεδο κατηφόρισε προς την εστία του Μεχίας και η ΑΕΛ σαφώς καλύτερη στο ημίχρονο έφθασε στην ανατροπή επιστρέφοντας στις νίκες μετά από μια σειρά αποτυχημένων αποτελεσμάτων. Η Ομόνοια πλήρωσε τα λάθη των αδυναμιών της στην άμυνα αλλά και την αδικαιολόγητη αποβολή που πήρε ο Κατελάρης αφού η φετινή Ομόνοια δεν μπορεί και δεν έχει το κουράγιο να αντιμετωπίζει τέτοιες δυσκολίες.

13΄ΓΚΟΛ για την Ομόνοια με τον Γκόμεθ, 0-1! Τρίτο γκολ στη σεζόν για τον Ισπανό μέσο. Σέντρα του Ραμίρεζ από δεξιά, ο Λόπεθ βρέθηκε στην περιοχή, έκανε το τακουνάκι με την μπάλα να φτάνει στον Γκόμεθ ο οποίος είχε εύκολο έργο να σπρώξει την μπάλα στα δίκτυα
27΄Πέναλτι για την ΑΕΛ! Το κέρδισε ο Τόρες από τον Πρετσέ. Ο Ισπανός εντός της περιοχής, πιέστηκε από πίσω από τον Πρετσέ και έπεσε στο έδαφος. Δέχτηκε και κίτρινη στη φάση ο Κροάτης.

28΄Ο Ντα Σίλβα εκτέλεσε το πέναλτι αλλά γλίστρησε και έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια! (ο ίδιος έχασε πέναλτι και στον αγώνα με τον Απόλλωνα)

39΄ Ο Κατελάρης έκανε φάουλ από πίσω στον Τόρες, δέχτηκε δεύτερη κίτρινη και άφησε με 10 την ομάδα του.
57΄ΓΚΟΛ για την ΑΕΛ με τον Ρομάν ο οποίος στην πρώτη του επαφή με την μπάλα σκοράρει! Ο Ισπανός έπιασε πολύ ωραίο σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα στα δίκτυα και 1-1!
74΄ ΓΚΟΛ για την ΑΕΛ Κάθετη μπαλιά του Ζντραβκόφσκι, ο Ν. Τεϊσέιρα έφυγε πίσω από την άμυνα της Ομόνοιας και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα και 2-1

ΑΕΛ (Ντούσαν Κέρκεζ): Βοζίνια, Ν. Τεϊσέιρα, Α. Τεϊσέιρα, Λαφράνς, Γουίλερ, Αντάμοβιτς, Ζτραβκόφσκι, Ντα Σίλβα (71΄ Μαρκόσκι), Τόρες, Αβραάμ (56΄ Ρομάν), Χουράδο

Στον πάγκο: Πρότσεκ, Τζούνιορ, Γκαστανιάγα, Μυτίδης, Μακρής, Φιντέλις, Κυριάκου

ΟΜΟΝΟΙΑ (Γιάννης Αναστασίου): Μεχίας, Λόρα, Βύντρα, Πρέτσε(92΄Μόντες), Μανρίκε, Κούσουλος, Κατελάρης, Γκόμες, Σοάρες, Λόπες (71΄ Αντόνια), Ραμίρεζ (57΄ Νταρμπισάιαρ)

Στον πάγκο: Παναγή, Γκαφούρ, Τζαΐλσον, Λοέ, Ενρίκεζ, , Αλμπίν

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Λούκας Σωτηρίου (Μ. Μαρίνου, Γ. Σάββα), Τιμόθεος Χριστοφή (Μ. Τσαγγάρης).

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Αβραάμ (3η), Ν. Τεϊσέιρα, Λαφράνς (3η) / Πρέτσε, Λόπες

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Κατελάρης

ΓΗΠΕΔΟ: Τσίρειο

ΘΕΑΤΕΣ: 2000