25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ:Όλα τα λεφτά από τους ομίλους θα πάνε στην Αρένα(950 χιλιάδες μέχι τώρα)

ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ:Όλα τα λεφτά από τους ομίλους θα πάνε στην Αρένα(950 χιλιάδες μέχι τώρα)

By on 30 Νοεμβρίου, 2018 0 15826 Views

Ο Πρόεδρος της ΑΕΚ Άντρος Καραπατάκης μιλώντας στην Cytavision τόνισε ότι στην ομάδα της Λάρνακας περίμεναν αυτή την νίκη ενώ δέχθηκε ευχές για την ονομαστική του γιορτή.

«Είναι από τα καλύτερα δώρα που πήρα μέχρι τώρα. Θέλαμε πάρα πολύ και περιμέναμε την νίκη. Το περίμενα ότι είτε σήμερα είτε στο επόμενο παιχνίδι θα περνάμε την νίκη. Αυτή είναι η νέα νοοτροπία που θέλουμε να καλλιεργήσουμε στην ΑΕΚ, κάθε παιχνίδι πρέπει να το κερδίζουμε. Είμαστε σε καλό δρόμο νομίζω, κάθε χρονιά τα πάμε καλύτερα. Να μείνουμε προσγειωμένοι στην συνέχεια».

Για τα λεφτά από τους ομίλους, ανέφερε: «Όλα τα λεφτά από τους ομίλους θα πάνε στην Αρένα. Θα δούμε στη συνέλευση που έχουμε στις 5 Δεκεμβρίου αν θα βάλουμε κι άλλα λεφτά από την προκριματική φάση».

Για την μεταγραφική ενίσχυση: «Ό,τι χρειάζεται η ομάδα τον Ιανουάριο θα το έχει».

Για την νίκη του Απόλλωνα: «Συγχαρητήρια και στον Απόλλωνα για την πολύ καλή δουλειά είναι σημαντικές αυτές οι επιτυχίες των κυπριακών ομάδων».

Για την συνέχεια: «Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με την ΕΝΠ την Δευτέρα. Τώρα θα χαρούμε και μετά θα εστιάσουμε στο πρωτάθλημα. Κάθε πράγμα στην ώρα του».

Εκτός από τα 3 εκατομμύρια από την πρόκριση στους ομίλου, στην ΑΕΚ μετρούν και τα επιπλέον χρήματα από τις δύο ισοπαλίες με τη Λουντογκόρετς που δίνουν συνολικά 380 χιλιάδες ευρώ, συν τις 570 χιλιάδες από τη νίκη στη Γενεύη.

Σύνολο 950 χιλιάδες μέχρι τώρα για τη διοίκηση Καραπατάκη και υπολείπεται ο εντός έδρας αγώνας με τη Λεβερκούζεν για επιπλέον χρήμα!