25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Τα κατάφερε και ο Απόλλωνας.Κέρδισε τη Λάτσιο και περνά από το ταμείο…

Τα κατάφερε και ο Απόλλωνας.Κέρδισε τη Λάτσιο και περνά από το ταμείο…

By on 29 Νοεμβρίου, 2018 0 4020 Views

Ο Απόλλωνας ήταν πολύ καλός κέρδισε τη Λάτσιο που έπαιξε με πολλές αλλαγές στο ΓΣΠ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ επικρατώντας της με 2-0! Με μια γκολάρα του Φοπαλά που ίσως να είναι και η καλύτερη της αγωνιστικής και ένα τέρμα του Μάρκοβιτς, πήρε τους πρώτους του 3 φετινούς βαθμούς στη διοργάνωση, έγινε η πρώτη Κυπριακή ομάδα που κερδίζει Ιταλούς και πρόσθεσε στα ταμεία του 570.000 ευρώ!

Αν και ξεκίνησε νωθρά το παιχνίδι, η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή ήταν πολύ καλά στημένη και δυσκόλεψε πολύ τη Λάτσιο να κάνει το παιχνίδι της. Πίεζε ψηλά και κατάφερε να βρει δίκτυα στο 32’ με ένα ανάποδο ψαλίδι του Φοπαλά έπειτα από γύρισμα του Ζοάο Πέδρο. Ο Γάλλος ήταν υπό πίεση και όμως έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα του Προτό. Οι Ιταλοί προσπάθησαν αλλά δεν απείλησαν ιδιαίτερα. Όμως η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή δεν σταμάτησε εκεί καθώς στο 82’ ο Παπουλής έδωσε πάσα πάρε-βάλε στον Μάρκοβιτς με τον Σέρβο να διαμορφώνει το 2-0! Ο Απόλλωνας έγραψε ιστορία καθώς έγινε η πρώτη Κυπριακή ομάδα που νίκησε Ιταλική!

Απόλλωνας (Παπαπαναγής): Βάλε, Πέδρο, Ρομπέρζ, Ουεντραόγκο, Σουμάχ, Σπόλιαριτς, Σακέτι, Σαρδινέρο (78′ Ζελάγια), Σκέμπρι (65′ Παπουλής), Μάρκοβιτς, Φοπαλά(65′ Μαγκλίτσα)

Στον πάγκο: Κίσσας, Περέιρα, Ψύχας, Βασιλείου

Λάτσιο (Ιντζάγκι): Προτό, Μπάστος (60′ Λούλιτς), Λουίς Φελίπε, Ασέρμπι, Κάσερες, Ντουρμίσι, Μούργια (60′ Ρόσι), Κατάλντι, Μπερίσα, Κορέα, Καϊσέδο (85′ Αρμίνι)

Στον πάγκο: Γκιερέρι, Αλία, Γουάλας, Ρέτσι, Αρμίνι

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ρομπέρζ, Μαγκλίτσα, Μάρκοβιτς / Μούργια

ΘΕΑΤΕΣ: 1500 περίπου
ΓΗΠΕΔΟ: ΓΣΠ

Διατητές: Ρόι Ρέινσχριμπερ (Ντάνι Κρασίκοβ, Νταβίντ Μπιτόν / Ισραήλ)