26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024

Έχει κίνητρα ο Απόλλωνας κόντρα στην Λάτσιο

By on 28 Νοεμβρίου, 2018 0 5022 Views

Ο Σωφρόνης Αυγουστή παρέθεσε διάσκεψη τύπου εν όψει του αγώνα με την Λάτσιο, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Στο πάνελ από πλευράς παικτών ο Αντρέ Σκέμπρι.

«Ευχαριστώ για όλο αυτό το διάστημα και τη συνεργασία που είχαμε στις διασκέψεις επί κυπριακού εδάφους. Σίγουρα ο στόχος μας ήταν να πάρουμε όσο περισσότερους βαθμούς στους ομίλους. Παρ΄όλο που είχαμε μπροστά μας τρεις εξαιρετικές ομάδες προσπαθήσαμε να πάρουμε κάτι από τα παιχνίδια», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:
«Σίγουρα αξίζουν πολλά συγχαρητήρια οι παίκτες για την προσπάθειά τους αυτό το διάστημα. Στο αυριανό παιχνίδι θα προσπαθήσουμε όπως κάθε παιχνίδι για την νίκη. Ξέρουμε ότι θα έχουμε μπροστά μας μια μεγάλη ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και αν δεν πληρώσουμε τα λάθη που θα κάνουμε στο παιχνίδι, γιατί στο ποδόσφαιρο υπάρχουν πάντα τα λάθη, θα κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο τα παιχνίδια επί Κυπριακού εδάφους. Σίγουρα για τον κόσμο είναι δύσκολο να ταξιδέψει από Λεμεσό αλλά και λόγω της ώρας. Τους καλώ να έρθουν, να μας στηρίξουν και να χειροκροτήσουν την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες τόσο καιρό».

Ο Αντρέ Σκέμπρι ανέφερε:

«Ο Απόλλωνας δεν μπορεί να προκριθεί όμως ο στόχος μας είναι να γίνουμε η πρώτη κυπριακή ομάδα που κερδίζει Ιταλική ομάδα».