18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ:Θα πρέπει να δουλέψουμε αρκετά για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα

ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ:Θα πρέπει να δουλέψουμε αρκετά για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα

By on 27 Νοεμβρίου, 2018 0 6110 Views

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, την συνέχεια, τα αγωνιστικά προβλήματα και την κάρτα φιλάθλου.

Για τον Ντελατόρε:
«Από την πρώτη στίμη αυτό που είχε διαπιστωθεί με το πώς είχε κινηθεί στη φάση, όλα ήταν ανοιχτά. Δεδομένο είναι αυτό, ότι θα πρέπει να προχωρήσει σε χειρουργική επέμβαση και θα μείνει εκτός για ένα 6μηνο. Θα υπάρχει κατάληξη εντός της ημέρας για το πότε θα εγχειριστεί. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ευχηθούμε καλή ανάρρωση. Είναι ότι χειρότερο για ένα ποδοσφαιριστή. Είναι μεγάλο το ψυχολογικό κτύπημα για κάθε ποδοσφαιριστή όταν έχει να αντιμετωπίσει ένα τέτοιο τραυματισμό. Χρειάζονται και ψυχολογική στήριξη».

Για το αν θα διαγραφεί από τον κατάλογο τον Ιανουάριο:
«Αν υπάρχει πιθανότητα ναι, δεν υπάρχει όμως απόφαση για τέτοιο θέμα».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ και τη συνέχεια:
«Δεν μπορώ να προσθέσω κάτι ιδιαίτερο για το αγωνιστικό κομμάτι. Ήταν ένα παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις, είχε έντονη τακτική. Η ΑΕΚ προηγήθηκε σε μια φάση που ελέγχαμε το παιχνίδι. Αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία. Από τη στιγμή που φεύγουμε ηττημένοι, δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι. Δεν κάναμε πράγματα σωστά και πρέπει να τα διορθώσουμε. Θα πρέπει να δουλέψουμε αρκετά για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να αντιμετωπίσεις ένα αρνητικό αποτέλεσμα, παρά να δουλέψεις».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα:
«Δεν έχουμε κάποιο ποδοσφαιριστή που είναι αμφίβολος. Θα πρέπει να αξιοποιήσεις την κατάσταση μέχρι την τελευταία μέρα. Όπως ίσχυσε στο προηγούμενο παιχνίδι, έτσι ισχύει και τώρα. Ο προπονητής θα αποφασίσει για την 20αδα και την 11αδα. Η ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών δεν θα αλλάξει και πολύ με τα δεδομένα της Παρασκευής. Ο αγωνιστικός ρυθμός είναι το θέμα».

Για τον Ρουέδα:
«Ακολουθούσε το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Συμμετείχε σε δυο φιλικά που δώσαμε με την U19. Αντιμετώπιζε κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο, λόγω κάποιων υπολειμμάτων που έμειναν στην εγχείρηση. Έκανε κάποιες ώρες αποθεραπείας αυτές τις ημέρες και θα επιστρέψει την Τετάρτη. Τον περιμένουμε σε δυο εβδομάδες. Οι Ισπανοί γιατροί λένε ότι μπορεί να μπει πιο νωρίς το πρόγραμμα».

Για την κάρτα φιλάθλου:
«Ως ΑΠΟΕΛ, αναλάβαμε μια πρωτοβουλία, που ακολουθήθηκε από ένα σύνολο 6 ομάδων. Αυτή η επιστολή έχει σταλεί σε όλα τα σωματεία. Κάποια για δικούς τους λόγους δεν ακολούθησαν. Για αυτό έγινε η συνέλευση και συζητήθηκε το θέμα της κάρτας φιλάθλου. Αυτό που θέλαμε ήταν η κάθε ομάδα να έχει το μητρώο. Αυτό δεν έχει γίνει αποδεκτό από κάποια σωματεία. Αυτή ήταν η μέση λύση, για να βοηθήσουμε να επιστρέψει η εμπιστοσύνη του κόσμου και να διαμορφωθούν τα ιδιαίτερα μέτρα. Ο ΠτΔ στην επιστολή του ανέφερε ότι είναι δυνατό να είναι υπεύθυνα τα σωματεία για το ποιος μπορεί μπαίνει στο γήπεδο. Είναι δεδομένο, ότι η εφαρμογή κάρτας φέρνει μείωση. Η διαφορά μας από τις άλλες χώρες είναι ότι ο κόσμος αντλείται από εκατομμύρια φιλάθλους. Εμείς είμαστε κάποιες δεκάδες χιλιάδες αυτό πρέπει να το έχουμε υπόψη μας», ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε:
«Κανείς δε χρησιμοποίησε τη λέξη ομόφωνα. Από τη στιγμή που δεν έχουμε ομοφωνία δεν έχουμε κατάληξη. Η ΚΟΠ θα πάρει μια πρωτοβουλία, που έχει την ευθύνη, για να διορθώσουμε κάποια πράγματα».