20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • H κορυφή αυτή την στιγμή δεν λέει τίποτε για τον Απόλλωνα.Άξιζε περισσότερα

H κορυφή αυτή την στιγμή δεν λέει τίποτε για τον Απόλλωνα.Άξιζε περισσότερα

By on 26 Νοεμβρίου, 2018 0 6936 Views

Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

Για τη νίκη με την Αλκή…

«Δεν λέει τίποτα το γεγονός ότι είμαστε στην 1η θέση καθώς είναι πολύ νωρίς. Έπρεπε να κερδίσουμε την Αλκή για να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία και να ατενίζουμε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία».

Τι λέει το γεγονός ότι είστε στην κορυφή…

«Τίποτα δεν λέει γιατί υπολείπονται πολλές αγωνιστικές. Αγωνιστικά είμαστε κάτι περισσότερο από ευχαριστημένοι. Από την βαθμολογική συγκομιδή είμαστε απογοητευμένοι καθώς πιστεύουμε ότι δώσαμε περισσότερα στο γήπεδο».

Τι αν περιμένουμε στην συνέχεια από τον Απόλλωνα;
«Να περιμένετε ότι κάθε εβδομάδα θα προσπαθούμε να παρουσιάζουμε καλό ποδόσφαιρο. Σίγουρα θα έρθουν να ανεπιτυχή αποτελέσματα. Το ζήτημα είναι η διαχείριση τους και πώς θα επανερχόμαστε».

Για τον Φακούντο Περέιρα…

«Ίσως οι αριθμοί να του δίνουν τον τίτλο του κορυφαίου αλλά είναι αρκετοί που μπορούν να μοιραστούν αυτό τον τίτλο. Μας χαροποιεί που δίνει απαντήσεις σε αυτούς που τον θεωρούσαν ξοφλημένο».

Για τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα…

«Είχαμε πολλά προβλήματα την περασμένη εβδομάδα. Ο Bασιλείου ήταν εκτός μέχρι την τελευταία στιγμή. Ο Παπουλής έχει σοβαρές πιθανότητες να προλάβει το ΑΠΟΕΛ. Ρομπέρζ και Μάρκοβις επανέρχονται. Παραμένουν εκτός ο Γιούστε και ο Καραγιόλ και μένει να δούμε πόσο καιρό θα μείνει εκτός ο Κέβιν Μπρου. Ο Στυλιανού είχε μια μόλυνση στα δόντια και θα είναι έτοιμος σίγουρα με το ΑΠΟΕΛ».

Μπροστά σας το παιχνίδι με την Λάτσιο και μετά το ΑΠΟΕΛ…

«Προέχει το παιχνίδι με την Λάτσιο, θα το παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις, είναι το οικονομικό, τα κίνητρα των παικτών κόντρα σε μεγάλους αντιπάλους και ακολουθεί το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ το οποίο δεν διαφέρει από τα υπόλοιπα, δεν είναι καθοριστικό».

Γιατί δεν ανακοινώνεται αποστολή, θα αλλάξει αυτό;

«Δεν έχει οποιαδήποτε σκοπιμότητα, δεν υπάρχει κάτι να κρύψουμε Διαρρέουν οι ποδοσφαιριστές που είναι τραυματίες. Είναι τακτική της ομάδας, δεν ξέρω αν θα διαφοροποιηθεί στην πορεία».

Για το παιχνίδι με την Λάτσιο…

«Η ομάδα έκανε και φέτος εκπληκτικό οδοιπορικό στην Ευρώπη, τεθήκαμε αντιμέτωποι με πολύ μεγάλες ομάδες. Δυστυχώς η κλήρωση μας έβαλε στον πιο δύσκολο όμιλο της διοργάνωσης. Ήταν αξιοπρόσεκτη η παρουσία μας και θέλουμε να ολοκληρώσουμε το οδοιπορικό με τον καλύτερο τρόπο. Δεν θα πάμε απλά για να διεκπεραιώσουμε τον αγώνα με την Λάτσιο αλλά θα πάμε για να το παλέψουμε».

Για τις εξελίξεις με την κάρτα φιλάθλου…

«Δεν μπορώ να τοποθετηθώ γιατί ακόμα δεν έχω ενημέρωση».