27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η Νέα Σαλαμίνα έχει τα φόντα, έχει τους ποδοσφαιριστές και έναν πολύ καλό προπονητή

Η Νέα Σαλαμίνα έχει τα φόντα, έχει τους ποδοσφαιριστές και έναν πολύ καλό προπονητή

By on 26 Νοεμβρίου, 2018 0 5156 Views

Ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας Θουκής Θουκιδίδης μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΛ.

«Μας διακατέχει μια ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση για το που βρίσκεται η Νέα Σαλαμίνα αυτή την στιγμή» είπε αρχικά ο πρόεδρος και πρόσθεσε:

«Όταν παίζεις με θεωρητικά μεγαλύτερους αντιπάλους που για χρόνια είναι στο α΄ γκρουπ και εσύ είσαι μια ομάδα που σταθερά δημιουργείς καλή ομάδα, είναι σημαντικό και μας ικανοποιεί. Αυτή η νίκη δημιουργεί τις προϋποθέσεις για κάτι καλύτερο στην συνέχεια»

Ποιο είναι το ταβάνι της φετινής Νέας Σαλαμίνας;

«Ξεκινώντας την χρονιά είπαμε μακριά από περιπέτειες και άνετη παραμονή ειδικά φέτος που οι ομάδες είναι λιγότερες. Σήμερα 10 αγωνιστικές μετά είμαστε εκεί που είμαστε, πολύ μακριά από την ζώνη της διαβάθμισης με προϋποθέσεις για κάτι καλύτερο. Θέλω να είμαι προσγειωμένος, να μην πετάμε στα σύννεφα, να παίζουμε σοβαρά σε κάθε παιχνίδι και λέω ότι οι στόχοι μας παραμένουν οι ίδιοι ανεξάρτητα αν διαφωνούν κάποιοι. Μέχρι που μπορεί να φτάσει η ομάδα θα φανεί μετά την διακοπή για τις γιορτές. Εκεί θα φανεί. Έχουμε δυο παιχνίδια με Αλκή και Ένωση και μετά θα πάμε να παίξουμε το ΑΠΟΕΛ. Τα επόμενα πέντε παιχνίδια θα καταδείξουν αν θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε θέση στην 6άδα. Υπομονή, προσγειωμένα και προχωράμε. Η ομάδα έχει τα φόντα, έχει τους ποδοσφαιριστές και έναν πολύ καλό προπονητή. Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από τον Σάββα Πουρσαιτίδη και το τιμ του. Έχουμε ποδοσφαιριστές με εμπειρία και από μεγαλύτερα πρωταθλήματα και αυτή είναι η διαφορά της Νέας Σαλαμίνας».

Για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου…

«Ούτε καν έχει συζητηθεί κάτι τέτοιο. Θα δούμε τις σκέψεις του προπονητή».

Πέρσι τέτοια εποχή είχατε μόλις 7 βαθμούς…

«Την περσινή σεζόν δεν θέλω καν να την θυμάμαι και το που βρισκόμασταν πέρσι τέτοια εποχή. Ποιοτικά φέτος είναι πολύ καλύτερη η ομάδα και στο δ.σ. όλα λειτουργούν καλύτερα».

Σε μήνυμα ακροατή που λέει ότι δεν πρέπει η ομάδα να πουλήσει παίκτες…

«Δεν έχουμε στόχο να πουλήσουμε κάποιο παίκτη. Εγώ δεν έχω υπόψην πρόταση για κάποιον ποδοσφαιριστή μας. Για να πουλήσουμε ποδοσφαιριστή θα πρέπει να πάρουμε το «ΟΚ» του προπονητή. Έτσι έγινε και στην περίπτωση του Κούσουλου. Τα οικονομικά της Νέας Σαλαμίνας δεν μας επιτρέπουν να μένουμε αδιάφοροι σε κάποιες προτάσεις. Για παράδειγμα τα χρήματα που ήρθαν από την μεταγραφή του Κούσουλου μας έδωσαν μια τεράστια οικονομική ένεση».