26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΟΥΡΣΑΊΤΙΔΗΣ:Το επόμενο παιγνίδι μας πιστεύω θα είναι το δυσκολότερο …

ΠΟΥΡΣΑΊΤΙΔΗΣ:Το επόμενο παιγνίδι μας πιστεύω θα είναι το δυσκολότερο …

By on 25 Νοεμβρίου, 2018 0 5860 Views

Δεν είχε λόγια να μιλήσει για τους ποδοσφαιριστές του ο προπονητής της Ν. Σαλαμίνας, Σάββας Πουρσαϊτίδης. Εκθείασε τη δουλειά που κάνουν και την εικόνα που βγάζουν στο γήπεδο. Ωστόσο παρέμεινε προσγειωμένος δίνοντας σύνθημα για τον επόμενο αγώνα με την Αλκή, την οποία πρέπει να κερδίσουν, ώστε να έχει αξία η σημερινή νίκη, όπως τόνισε. Αναλυτικά:

Ευχαριστώ τον κ. Κέρκεζ, Θεωρώ ότι κάναμε την σημαντική νίκη μέχρι σήμερα. Γιατί παίζει ρόλο και ο αντίπαλος και σε ποια θέση βρίσκεται. Η ΑΕΛ παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και έχει σπουδαία άμυνα. Εκπληκτική δουλειά απ’ όλους. Δεν έχω λόγια να πω πόσο καλή δουλειά γίνεται και την εικόνα που βγάζουν τα παιδιά στο γήπεδο. Αν εξαιρέσουμε ένα 20λεπτο με την Ανόρθωση, έχουν δείξει απίστευτα δείγματα γραφής μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η νίκη τους αξίζει πέρα για πέρα.

Περιμένουμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Ειδικά με τέτοιες εμφανίσεις, το «Αμμόχωστος» είναι άδικο να μη γεμίζει. Για να έχει αξία η νίκη θα πω αυτό που είχα πει μετά τη νίκη με την Ομόνοια, ότι πρέπει να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι , το οποίο πιστεύω θα είναι το δυσκολότερο μέχρι στιγμής. Θα γιορτάσουμε σήμερα τη νίκη αλλά από αύριο σκεφτόμαστε τον επόμενο αγώνα.