25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024

Εκπληκτική η Νέα Σαλαμίνα συνέτριψε την ΑΕΛ 4-1

By on 25 Νοεμβρίου, 2018 0 12620 Views

Εκπληκτική η Ν. Σαλαμίνα θριάμβευσε με 4-1 επί της πρωτοπόρου του πρωταθλήματος ΑΕΛ (ισόβαθμη με Απόλλωνα αλλά βρίσκεται στη 2η θέση) βάζοντας φωτιά στην κορυφή. Οι «ερυθρόλευκοι» επανήλθαν εντυπωσιακά στις νίκες και συνέχισαν την ενυπωσιακή τους πορεία . Πέτυχαν την 6η νίκη τους στο πρωτάθλημα και την 4η εντός έδρας αλλά παράλληλα και τη μεγαλύτερη σε έκταση. Έτσι έφτασε στους 19 βαθμούς η νικήτρια όσους έχει και η ΑΕΚ με την οποία ισοβαθμούν στην 4η θέση.

Η ΑΕΛ, δέχθηκε δεύτερη συνεχόμενη ήττα και μάλιστα βαριά υποχωρώντας στη 2η θέση αφού υστερεί στην ισοβαθμία (22 β) με τον Απόλλωνα.

Η νικήτρια ήταν πολύ επικίνδυνη στις επιθέσεις της και εκτός από τα τέσσερα γκολ έχασε και άλλες ευκαιρίες. Η ΑΕΛ παρουσίασε πολλά προβλήματα, ιδιαίτερα στην άμυνα και έχασε εύκολα.

Στο 30΄ ο Ελουντού με πανέμορφο γκολ άνοιξε το σκορ για να διπλασιάσει τα γκολ ο Φουστάρ στο 36΄. Στο 50΄ ο Μιντίκκης έγραψε το 3-0 για να μειώσει η ΑΕΛ στο 66΄ με τον Νιλς Τεϊξέιρα. Στο 88΄ο Τιάγκο με πέναλτι που κέρδισε ο Κίνγκλσεϊ διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Η ΑΕΛ είχε δυο δοκάρια με τους Ντα Σίλβα (45+1΄) και Τόρες (78΄).

ΓΚΟΛ 1-0 30΄ Σέντρα του Νουρ, ο Τιάγκο έστρωσε με το στήθος στον Ελουντού, ο οποίος με απευθείας σουτ νίκησε το Βοζίνια. Γκολ για χάι-λάιτ από τους “ερυθρόλευκους”.

ΓΚΟΛ 2-0 36΄ Φάουλ του Μαργκάσα και κεφαλιά του αφρούρητου Φουστάρ κατέληξε στη γωνιά της εστίας.

45+2΄ ΔΟΚΑΡΙ Μακρινό σουτ του Ντα Σίλβα στο οριζόντιο δοκάρι.

46΄Με δυο αλλαγές άρχισε η ΑΕΛ το β΄ 45λεπτο. Μέσα οι Αβραάμ και Αντάμοβιτς στις θέσεις Γουίλερ και Γκαζτανάγια αντίστοιχα.

ΓΚΟΛ 3-0 50΄Ο Αβραάμ έδιωξε λανθασμένα με κεφαλιά και ο Μιντίκκης πρόλαβε στην έξοδο τον Βοζίνια πλασάροντας εύστοχα.

ΓΚΟΛ 3-1 66΄ Σέντρα του Αντάνοβιτς, τακουνάκι του Μακρή και μόνος ο Νιλς Τειξέιρα έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα μειώνοντας για την ΑΕΛ.

78΄ Πλασαριστό σουτ του Τόρες στο οριζόντιο δοκάρι.

86΄Πέναλτι για τη Ν. Σαλαμίνα, Ο Ζντραφκόφκσι ανέτρεψε τον Κίνγκσλεϊ.

ΓΚΟΛ 88΄ 4-1 Ο Τιάγκο ευστόχησε στο πέναλτι δίνοντας διαστάσεις θριάμβου.

Ν ΣΑΛΑΜΙΝΑ (Σ. Πουρσαϊτίδης): Βεσελόφσκι, Φουστάρ, Γκολομπάρτ, Χριστοφόρου, Μαργκάσα (67΄ Κωστή), Νουρ (90΄Λεμέσιος), Μιντίκκης, Κορέια, Ελουντού, Τιάγκο (90΄Σικόρσκι), Κίνγκσλεϊ

Στον πάγκο: Αλβπόγκε, Σεργίου, Ροντρίγκεζ, Αζίζ, Ντομίνγκεζ, Σιαθάς

ΑΕΛ (Ντ. Κέρκεζ): Βοζίνια, Ντόσσα, Α. Τεϊσέιρα, Γουίλερ (46΄ Αβραάμ), Ν. Τεϊξέιρα, Ζντραφκόφσκι, Γκαζτανιάγα (46΄Αντάμοβιτς), Ντα Σίλβα, Μακρής (73΄ Μυτίδης), Τόρες, Χουράδο

Στον πάγκο: Πρόσεκ, Σίλβα, Λαφράνς, Φιντέλις, Ρομάν, Κυριάκου

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γεώργιος Νικολάου, (Στέλιος Νικήτα, Σωτήρης Βίκτωρος), 4ος: Γιάννης Αναστασίου, Παρατηρητής: Μιχάλης Ιωάννου

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γκολομπάρτ (6η), Νουρ, Ελουντού/ Τόρες, Αντάμοβιτς

ΓΗΠΕΔΟ: «Αμμόχωστος»

ΘΕΑΤΕΣ: 800 (περίπου)

Ν. Σαλαμίνα: Γκολομπάρτ (5), Ντομίνγκεζ (2), Μαργκάσα (2), Τιάγκο (2)

ΑΕΛ: Γκαζτανιάγα (2), Αβραάμ (2), Λαφράνς (2), Γουίλερ (2), Μπενίτεθ (2)