23 Απριλίου, 2024
  • 23 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ:Θέλαμε να κερδίσουμε αλλά δίκαιο το Χ.Υποχωρήσαμε χωρίς εντολή

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ:Θέλαμε να κερδίσουμε αλλά δίκαιο το Χ.Υποχωρήσαμε χωρίς εντολή

By on 25 Νοεμβρίου, 2018 0 5111 Views

Όπως και ο Γιούργκεν Στρέπελ, έτσι και ο Γιάννης Αναστασίου χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα στην διάσκεψη Τύπου του αγώνα.

«Θέλαμε να κερδίσουμε και να είμαστε το αφεντικό στην αναμέτρηση. Ξεκινήσαμε όπως έπρεπε, πιέσαμε ψηλά, κλέψαμε μπάλες και σκοράραμε ένα γκολ. Το κυριότερο ήταν ότι παίζαμε σε υψηλό τέμπο. Μετά όμως, ακόμα μαθαίνω την ομάδα μου, για ένα περίεργο λόγο υποχωρήσαμε χωρίς να υπάρχει τέτοια εντολή και δώσαμε χώρο στην Ανόρθωση που μπορεί να παίξει έτσι αφού έχει ποιότητα. Έτσι, δεχθήκαμε γκολ στο τέλος του Α’ ημιχρόνου και μας επηρέασε. Στο τέλος, πήραμε την πρωτοβουλία και προσπαθήσαμε, δεν διαφυλάξαμε το αποτέλεσμα. Δεν ήμαστε χαρούμενοι από το αποτέλεσμα, αν και νομίζω ότι είναι δίκαιο το 1-1. Πλέον, η προσοχή μας στο παιχνίδι του Σαββάτου».

Για το πόσο σημαντικό ήταν το παιχνίδι:
«Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό, το παιχνίδι με τον Ερμή ήταν, με την Δόξα επίσης ήταν όπως και το σημερινό αλλά και το επόμενο».

Για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου:
«Είναι δύσκολη περίοδος για κάθε ομάδα (μεταγραφική Ιανουαρίου). Το σημαντικό είναι να γίνουν προσθήκες που θα κάνουν καλύτερη την ομάδα. Έχουμε μια εσωτερική μετεγγραφή, τον Μότα. Άρα περιοριζόμαστε στις τρεις. Προτεραιότητα είναι να δω όλη την ομάδα, κάποιους δεν τους είδα, παρά μόνο μέσα από κάποια βίντεο. Είναι πέντε εβδομάδες μέχρι τότε, υπάρχουν σκέψεις, θα δούμε».