29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΤΡΑΜΕΤΣΑΝΙ:Δεν είναι εύκολο, έχουμε πολλούς νέους παίκτες, υπάρχει και η πίεση, όμως προσπαθούμε.

ΤΡΑΜΕΤΣΑΝΙ:Δεν είναι εύκολο, έχουμε πολλούς νέους παίκτες, υπάρχει και η πίεση, όμως προσπαθούμε.

By on 24 Νοεμβρίου, 2018 0 3413 Views

Την πρώτη του ήττα ως προπονητής του ΑΠΟΕΛ γνώρισε ο Πάολο Τραμετσάνι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν είμαστε χαρούμενο από το αποτέλεσμα. Γνωρίζαμε ότι δεν θα ήταν εύκολο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα. Προσπαθήσαμε παίξουμε από τα πλάγια, όμως σε ένα καλό διάστημα μας, δεχτήκαμε το γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε, βγήκαμε πιο ψηλά, όμως δεν βρήκαμε κάποια καλή ευκαιρία για να σκοράρουμε. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα».

Για το ότι η ομάδα δεν παρουσιάστηκε όπως θα έπρεπε για να πάρει το ζητούμενο…

«Προετοιμαστήκαμε καλύτερα τις τελευταίες δύο μέρες. Δεν είναι εύκολο όταν λείπουν πολλοί παίκτες. Παίξαμε πολύ με μακρινές μπαλιές που δεν με βρίσκει σύμφωνο. Με παίκτες όπως οι Νατέλ και Αλωνεύτης, θα έπρεπε να παίξουμε από το έδαφος. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια, ειδικά, στα τελευταία 30 λεπτά, είχαν καλή αγωνιστική συμπεριφορά».

Αν θεωρεί ότι υπάρχει πρόβλημα στην επίθεση…

«Δεν είναι στην επίθεση το πρόβλημα. Όταν μπαίνουμε στην περιοχή θα πρέπει να έχουμε 3-4 ποδοσφαιριστές. Αυτό δεν έγινε. Το πρόβλημα δεν είναι ο επιθετικός. Κάναμε πολλά λάθη και θα πρέπει να βελτιωθούμε».

Για τον Τάμαρι…

«Έκανε μόνο μια προπόνηση μαζί με την ομάδα. Είναι καλύτερα και από αύριο είναι με την ομάδα. Θα είναι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι».

Για την εμφάνιση της ομάδας που δεν ήταν καθόλου καλή…

«Πάντα προσπαθούμε να βρούμε τη λύση. Δεν είναι εύκολο, έχουμε πολλούς νέους παίκτες, υπάρχει και η πίεση, όμως προσπαθούμε. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι οι προπονήσεις και η σκληρή δουλειά. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να κερδίσουμε οποιοδήποτε ομάδα. Όταν υπάρχει η ψυχολογία, δεν υπάρχει πρόβλημα».