19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η ΑΕΚ έτοιμη για την μεγάλη πρόκληση(δηλώσεις Ιραόλα και Λαρένα)

Η ΑΕΚ έτοιμη για την μεγάλη πρόκληση(δηλώσεις Ιραόλα και Λαρένα)

By on 23 Νοεμβρίου, 2018 0 5208 Views

Επιστροφή στην δράση για την ΑΕΚ, που αντιμετωπίζει το ΑΠΟΕΛ στο AEK ARENA στο μεγάλο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής (Σάββατο 24/11, 17:00). Ο προπονητής της ομάδας, Αντόνι Ιραόλα, καθώς και ο Χόρχε Λαρένα έκαναν δηλώσεις για την αναμέτρηση.

ΑΝΤΟΝΙ ΙΡΑΟΛΑ

«Ξέρουμε ότι ακολουθεί μία σειρά από ανταγωνιστικά παιχνίδια, αρκετά εκ των οποίων είναι εκτός έδρας. Εμείς πρέπει να συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι, το οποίο είναι ένα μεγάλο παιχνίδι με αντίπαλο το ΑΠΟΕΛ. Είναι παιχνίδι που κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να αγωνιστεί και να κερδίσει και κάθε φίλαθλος να το παρακολουθήσει. Αντιμετωπίζουμε ένα δυνατό αντίπαλο που είναι σε καλή κατάσταση στα τελευταία παιχνίδια και έχει τους ποδοσφαιριστές που ατομικά μπορούν να κάνουν την διαφορά. Πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι για αυτή την μεγάλη πρόκληση. Προπονηθήκαμε καλά αυτές τις δύο βδομάδες και πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι το Σάββατο.
Πάντα όταν αγωνιζόμαστε στο AEK ARENA νιώθουμε πιο ισχυροί και έχουμε την υποστήριξη του κόσμου που είναι πίσω μας. Ακόμη και κατά την διάρκεια της βδομάδες όλος ο κόσμος μας λέει ότι πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι. Είναι ένα παιχνίδι με μεγάλες προσδοκίες και είναι ένα καλό παιχνίδι για να αποτελέσει μέρος του ο κόσμος», δήλωσε ο Ισπανός προπονητής.

ΧΟΡΧΕ ΛΑΡΕΝΑ

«Όπως πάντα το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ θα είναι ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια του πρωταθλήματος, απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες. Πρέπει να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, να είμαστε σοβαροί, να παλέψουμε, να παίξουμε με τον τρόπο που γνωρίζουμε και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Σίγουρα θα είναι δύσκολο και χρειαζόμαστε τον κόσμο μας να έρθει στο γήπεδο και να μας υποστηρίξει, γιατί όταν έρχεται στο γήπεδο μας βοηθάνε με την φωνή τους και είναι πιο εύκολο για μας να πάρουμε την νίκη», δήλωσε ο Ισπανός μέσος