28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ:Η ΑΕΚ χρειάζεται τον κόσμο της .Θέλουμε οπωσδήποτε να το κερδίσουμε

ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ:Η ΑΕΚ χρειάζεται τον κόσμο της .Θέλουμε οπωσδήποτε να το κερδίσουμε

By on 22 Νοεμβρίου, 2018 0 3034 Views

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ μίλησε ο Πρόεδρος, Άντρος Καραπατάκης και αναφέρθηκε σε όλα τα τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας.

Ο Πρόεδρος αρχικά αναφέρθηκε στην Κάρτα Φιλάθλου και στην συνέχεια στα έργα που συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό σε AEK ARENA και το προπονητικό κέντρο της Ακαδημίας, την Ευρωπαϊκή παρουσία, το σημαντικό ντέρμπι με αντίπαλο το ΑΠΟΕΛ, ενώ ολοκλήρωσε με μήνυμα του προς τον κόσμο.

Η θέση της ΑΕΚ για το μέτρο της κάρτας φιλάθλου:
«Είναι η ίδια διαχρονικά. Είμαστε υπέρ της κάρτας φιλάθλου. Ορισμένα μεγάλα σωματεία εξέφρασαν την επιθυμία να συνεχίσει η κάρτα φιλάθλου, αλλά να διατηρούν αυτοί το μητρώο των φιλάθλων. Δεν είμαστε αρνητικοί σε αυτό».

Για τα έργα στο ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ:
«Τα κατασκευαστικά έργα για τη Β’ φάση έχουν ολοκληρωθεί. Περιμένουμε κάποια έπιπλα και κάποιο εξοπλισμό. Περιμένουμε μέσα στις επόμενες 2-3 εβδομάδες να είναι έτοιμα να δοθούν για χρήση».

Για την Ευρωπαϊκή πορεία:
«Θα μπορούσαμε να τα πηγαίναμε καλύτερα, δεν ξεκινήσαμε καλά. Μας στοίχησε το ότι δεν παίζουμε στην έδρα μας. Έχουμε ακόμα δυο παιχνίδια. Θα προσπαθήσουμε να τα κερδίσουμε. Κατά γενική ομολογία είχαμε καλή παρουσία στην Ευρώπη, θα μπορούσαμε να πάμε όμως και καλύτερα».

Για το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ:
«Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι. Θέλουμε οπωσδήποτε να το κερδίσουμε. Αν θέλουμε να είμαστε στους στόχους μας και να εκπληρώσουμε τους στόχους μας, ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι σε αυτό το παιχνίδι τον χρειαζόμαστε».

Για τον κόσμο:
«Είναι ένα παιχνίδι που προσφέρετε για τον κόσμο, είναι και σε καλή ώρα. Ο κόσμος της ΑΕΚ θα αντιληφθεί τη σοβαρότητα του παιχνιδιού και θα αντιληφθεί ότι η ομάδα τον χρειάζεται. Είμαι βέβαιος ότι θα δώσει το παρών του το Σάββατο για να σπρώξουμε την ομάδα προς τη νίκη».