26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024

ΑΝΟΡΘΩΣΗ:Ούτε λόγος για συζήτηση …

By on 20 Νοεμβρίου, 2018 0 1568 Views

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για την προετοιμασία της Ανόρθωσης εν όψει του ντέρμπι με την Ομόνοια.

«Αυτές τις ημέρες δεν έχουν σταματήσει οι προπονήσεις. Και χθες είχε προπόνηση και σήμερα έχει διπλή. Οι προπονήσεις που πραγματοποιούνται χωρίς τους τραυματίας και οι διεθνής, οι οποίοι επιστρέφουν μέχρι σήμερα. Αναμένονται από την Τετάρτη να τεθούν στη διάθεση του προπονητή», ανέφερε αρχικά.

Για τον Ιγκιεμπόρ:
«Εγχειρίστηκε ο Νόσα. Αναμένεται να επιστρέψει με τη νέα χρονιά. Από το ξεκίνημα, ήταν σταθερά καλός ο Νόσα και καλείται ο προπονητής, μέσα από τις διαθέσιμες επιλογές που υπάρχουν, να τον αντικαταστήσει».

Για τον Κάτσαρ και τον Αρτυματά:
«Ο Κάτσαρ υπολογίζεται να μείνει εκτός για περίπου 20 μέρες. Προέκυψε και ο τραυματισμός του Αρτυματά στον ώμο με την Εθνική Ελπίδων. Θα περάσει από αξονικό τομογράφο, για να δούμε πόσο χρόνο θα χρειαστεί, πάντως είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το παιχνίδι».

Για τον Κατσαράβα:
«Έχει συμπληρώσει απαγορευτικό αριθμό καρτών. Βλέπουμε ότι προσπαθεί και θέλει να πετύχει το πρώτο γκολ που θα τον βοηθήσει σημαντικά, το ανέφερε και ο ίδιος ο προπονητής».

Για το παιχνίδι με την Ομόνοια:
«Ο προπονητής θα προσπαθήσει να παρατάξει την ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερη. Είναι ένα παιχνίδι ιδιαίτερα σημαντικό. Είναι ένα ντέρμπι, είναι ανοικτά και τα τρία αποτελέσματα. Σαφώς και πρέπει να κερδίσουμε και να έρθουν τα αποτελέσματα, με σκοπό να καλύψουμε τη διαφορά».

Για κάποια δημοσιεύματα περί Δημήτρη Μασιά:
«Έχουμε πολύ πιο σοβαρά ζητήματα. Δεν υπάρχει θέμα συζήτησης. Υπάρχουν πιο σημαντικά θέματα από κάποια δημοσιεύματα που δεν ευσταθούν».