28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024

Το ιδανικό για την Κύπρο είναι δυο νίκες!

By on 16 Νοεμβρίου, 2018 0 568 Views

Το μέλος του γραφείου τύπου της ΚΟΠ Κωνσταντίνος Σιαμπουλλής μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για την προσπάθεια της Εθνικής μας ομάδας κόντρα στην Βουλγαρία.

Για την προσπάθεια της Εθνικής νέων U19 κόντρα στην Ρωσία…

«Η Εθνική νέων παίζει με την Ρωσία στις 11:00 στην Πέγεια και ο όμιλος είναι όπως τον περιμέναμε ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Όλοι έχουν από έναν βαθμό και οι ομάδες που θα νικήσουν σήμερα παίρνουν προβάδισμα. Στόχος είναι η πρόκριση. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα νέων και θέλουμε σε αυτή την διοργάνωση να φανεί η καλή δουλειά στις μικρές Εθνικές. Είναι σημαντικό το επόμενο παιχνίδι».

Για το σημαντικό παιχνίδι τη Εθνικής ανδρών με την Βουλγαρία…

«Είναι ένας ανοικτός όμιλος, μπορούμε να τερματίσουμε από πρώτοι ως τελευταίοι. Με έξι βαθμούς της Εθνικής μας και να πάρει και η Σλοβενία έξι βαθμούς τερματίζουμε εμείς πρώτοι, αυτό είναι το καλύτερο σενάριο και σε αυτό προσβλέπουμε. Πρώτα να δούμε τι θα κάνουμε απόψε, να νικήσουμε, να δούμε τι θα γίνει και στο άλλο παιχνίδι και θα κάνουμε τον απολογισμό. Αν υποθετικά πρώτη στον όμιλο είναι η Βουλγαρία ή η Νορβηγία και πάρουν και πρόκριση μέσα από τα προκριματικά του Γιούρο τότε αδειάζει μια θέση από την κατηγορία και ίσως είναι σημαντική και η 2η θέση».

Κάποιοι λένε ότι είναι καλύτερα να παίζουμε 4η κατηγορία και να παίρνουμε νίκες εκεί για να προχωρήσουμε…

«Είναι σαν να μου λες μια ομάδα πρώτης κατηγορίας να θέλει να πέσει δεύτερη για να πάρει πρωτάθλημα. Σε καμιά περίπτωση δεν το θέλουμε αυτό να παίρνουμε 15 βαθμούς σε όμιλο με Ανδόρα και Γιβραλτάρ. Θα είναι εικονική πραγματικότητα, δεν θα συνιστά πρόοδο του ποδοσφαίρου μας».

Για τις σημαντικές απουσίες…

«Ρωτήθηκε και ο προπονητής και έδωσε απάντηση ότι αυτοί που επιλέγει και οι διαθέσιμοι είναι οι καλύτεροι. Μιλώντας αντικειμενικά λείπουν πέντε από την 11αδα που έπαιξε με την Σλοβενία αλλά έχουμε επιστροφές, τον Λαίφη, τον Χάμπο και τον Εφραίμ. Σε κάθε παιχνίδια υπάρχουν τα συν και τα πλην και θα έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα απόψε».

Πόσο κόσμο περιμένετε;

«Ήμασταν γύρω στις 3 χιλιάδες μέχρι και πριν από λίγο. Υπάρχει και κόσμος που θα προμηθευτεί σήμερα τα εισιτήρια του. Πριν από το παιχνίδι με την Σλοβενία τέτοια μέρα είχαμε προπωλήσει μόλις 300».