29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024

Στο παρα κάτι χάθηκε η νίκη για την Εθνική μας

By on 16 Νοεμβρίου, 2018 0 641 Views

Το Εθνικό μας συγκρότημα, βρισκόταν πολύ κοντά σε μια σπουδαία νίκη στο ΓΣΠ κόντρα στην Βουλγαρία, ωστόσο στο τέλος δεν τα κατάφερε. Το γκολ του Παναγιώτη Ζαχαρίου στο 24ο λεπτό, στο ντεμπούτο του με το Εθνόσημο, δεν έφτασε για να πάρουμε τη νίκη και σε συνδυασμό και με το άλλο αποτέλεσμα του ομίλου, μας εξανέμισαν τις όποιες πιθανότητες υπήρχαν για κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο.

Μουδιασμένο ήταν το ξεκίνημα για τις δυο ομάδες, με την Εθνική μας, στην πρώτη της καλή στιγμή στο 24’ με τον Ζαχαρίου να ανοίγει το σκορ. Από εκεί και πέρα, η Βουλγαρία πήρε την πρωτοβουλία, απείλησε την εστία του Παναγή που ήταν όμως σε ετοιμότητα. Το Εθνικό μας συγκρότημα, προσπάθησε και κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια με αυτό το σκορ.

Στην επανάληψη, οι Βούλγαροι έψαξαν μετά μανίας την ισοφάριση όμως βρήκαν τείχος. Στο πρώτο δεκάλεπτο της επανάληψης, πίεσαν ψηλά, έκλεψαν μπάλες όμως δεν βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Με τον χρόνο να κυλάει εις βάρος τους, προσέγγισαν περισσότερο την περιοχή του Παναγή, ο οποίος ήταν εντυπωσιακός. Κράτησε με «νύχια και με δόντια» το μηδέν, μέχρι το 89ο λεπτό, όπου με τον Ντιμιτρόφ, ισοφάρισαν οι Βούλγαροι με πέναλτι. Έτσι, το 1-1, αφήνει την Εθνική μας εκτός διεκδίκησης της 1ης θέσης.Οι απουσίες των Πιέρου,Παπουλή,Βασιλείου,Τζέισον και Κάστανου επηρέασαν αρνητικά τελικά αφού δεν υππήρχε το ανάλογο βάθος στον πάγκο

Κύπρος: Παναγή, Μερκής, Μακρής, Εφραίμ(78′ Παπαφώτης), Χάμπος, Αβραάμ(59′ Ιωάννου), Κούσουλος, Ζαχαρίου(67′ Ρουσιάς), Μαργκάσα, Αρτυματάς, Λαίφης

Βουλγαρία: Πετκόφ, Σ. Ποπόφ, Μποντούροφ, Σλάβτσιεφ(82′ Κοστόφ), Κονσταντίνοφ, Νετέλεφ, Ι. Ποπόφ, Κράεφ(56′ Ντέλεφ), Νεντιάλκοφ, Μποζίκοφ, Ιβάνοφ(56′ Ντιμιτρόφ)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Νορβηγία 5-2 10
Βουλγαρία 6-4 10
Κύπρος 5-7 5
Σλοβενία 4-7 2

Το άλλο αποτέλεσμα του ομίλου:
Σλοβενία – Νορβηγία 1-1