25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΕΡΚΕΖ:Δεν μπορούμε να αλλάξουμε στόχο επειδή κερδίσαμε 5, 7, παιχνίδια.Έχουμε διαφορά με τον Απόλλωνα

ΚΕΡΚΕΖ:Δεν μπορούμε να αλλάξουμε στόχο επειδή κερδίσαμε 5, 7, παιχνίδια.Έχουμε διαφορά με τον Απόλλωνα

By on 11 Νοεμβρίου, 2018 0 1922 Views

Οι δηλώσεις του Ντούσαν Κέρκεζ στη διάσκεψη τύπου μετά την ήττα του Απόλλωνα.

“Να δώσω συγχαρητήρια στον Απόλλωνα. Το σκορ είναι μεγάλο για μένα. Δεν έπρεπε να ήταν 3-0. Έκανε ευκαιρίες ο Απόλλωνας αλλά κάναμε και εμείς

Χάσαμε. Η διαφορά είναι ότι τρία χρόνια ο Απόλλωνας κάνει καλή δουλειά, ο προπονητής είναι τρία χρόνια εκεί με τους παραπάνω παίκτες.Η διαφορά είναι ότι παίζουν Ευρώπη και δυνατά παιχνίδια.

Αυτή είναι η διαφορά αλλά κάποιοι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν τι είναι ποδόσφαιρο. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε στόχο επειδή κερδίσαμε 5, 7, δεν ξέρω εγώ πόσα παιχνίδια. Αυτό είναι ένα μεγάλο μάθημα για εμάς. Είμαι πολύ περήφανος που δουλεύω με αυτούς τους παίκτες.

Ο στόχος από την αρχή ήταν ρεαλιστικός. Δεν πρέπει να αλλάξουμε στόχο. Θα είμαστε μέχρι το τέλος εκεί αλλά αν θέλουν του χρόνου να αλλάξουμε…πρέπει να αλλάξουμε πολλά πράγματα. Πρέπει πρώτα να πάμε Ευρώπη, πρέπει ο κόσμος να είναι δίπλα μας, ξέρουμε πόση δύναμη έχει και δεν πρέπει κάποιος να φωνάζει κάποιου παίκτη αν κάνει λάθη. Κάναμε πολύ ωραία παιχνίδια μέχρι τώρα και πρέπει να μας στηρίξουν. Να δώσω συγχαρητήρια στον Σωφρόνη για την Ευρώπη, για την καλή δουλειά, το βλέπετε όλοι αλλά η δική μας δουλειά είναι πολύ δύσκολη”

Για τους στόχους της ΑΕΛ:
«Εμείς να βλέπουμε το δικό μας στόχος. Νομίζω αξίζουμε να είμαστε με τις υπόλοιπες ομάδες στο τέλος. Όλοι κάνουν λάθη. Δεν ξέρω τι θέλει ο κόσμος από εμάς μετά από αυτή την προσπάθεια, αν δεν είμαστε ικανοί να φύγουμε».