20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024

Λυτρωτής ο Βίκτορ στο 89′.Δίκαιη νίκη της Ανόρθωσης

By on 10 Νοεμβρίου, 2018 0 2620 Views

Στο 89’μίλησε ο αρχηγός της Ανόρθωσης Ζοάο Βίκτορ και χάρισε την νίκη 1-0 στην Ανόρθωση που ήταν κυρίαρχη στο ντέρμπι με τη Ν.Σαλαμίνα και άξιζε τη νίκη.Μάλιστα εδικαιούτο και πέναλτι που της αρνήθηκε ο διαιτητής.Η Ν .Σαλαμίνα είχε παθητικό ρόλο και δεν μπόρεσε να συνεχίσει το θετικό της σερί.
Στο Α’ημίχρονο ήταν καθολική η υπεροχή της Ανόρθωσης που έκλεισε τη Ν.Σαλαμίνα στην περιοχή της.Κέρδισε πολλά κόρνερ ,έκανε αρκετά σουτ είχε 2-3 καλές προυποθέσεις για γκολ όμως δεν βρήκε δίκτυα.Η Ν.Σαλαμίνα στο Α’ήμίχρονο είχε παθητικό ρόλο και δεν απείλησε.Με το ξεκίνημα του Β’ημιχρόνου ο Ντούρις έχασε την πιο κλασική ευκαιρία και στο 56’ο διαιτητής αρνήθηκε καθαρό πέναλτι στον Λαβόρδε.Ο Στρέμπελ έκανε δυο αλλαγές ταυτόχρονα αποσύροντας τους Κατσαράβα και Λαβόρδε όμως …οι Σισέ και Μιγκεντλάντζε δεν βελτίωσαν την επίθεση.Αντίθετα έπεσε ο ρυθμός της Ανόρθωσης και η Ν.Σαλαμίνα άρχισε να ανεβαίνει και στην επίθεση.Στο 70′ έγινε και η τρίτη αλλάγή της Ανόρθωσης αφου τραυματίστηκε ο Κατσάρ.Δεν έχασε την υπεροχή η Ανόρθωση ωστόσο δεν ήταν το ίδιο πιεστική .Στο 89’όμως ο αρχηγός Βίκτορ με κεφαλιά πέτυχε το 1-0.Ήταν το πρώτο του φετινό γκολ στην καλύτερη του εμφάνιση και απένειμε δικαιοσύνη.

17΄ Φαλτσαριστό πλασέ του Ντούρις πάνω από την εστία.

20΄ Ο Ντούρις αντί να κάνει σουτ γύρισε στο Ράγιος. Στην εξέλιξη της φάσης σουτ του Πράνιτς άουτ.

22΄ Νέο σουτ του Πράνιτς λίγο πάνω από τα δοκάρια.

27΄ Από πλάγια σουτ του Κατσαράβα απέκρουσε ο Βεσελόφσκι.

29΄Κοντινή κεφαλιά του Ντούρις πάνω στον Βεσελόφσκι.

46΄Ο Κατσαράβα άφησε στον Ντούρις που μπήκε μόνος στην περιοχή, αλλά πλάσαρε μόλις έξω.

50΄Σουτ του Νουρ εντός περιοχής, έδιωξε κόρνερ ο Δημητρίου.

56΄ Ο Λαβόρδε έπεσε από το μαρκάρισμα του Κορέια και η Ανόρθωση ζήτησε πέναλτι. Ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί ο αγώνας. Φάνηκε ότι ότι υπήρχε παράβαση αλλά ο Τιμόθεος Χριστοφή για άλλη μια φορά φέτος αρνήθηκε πέναλτι στον Λαβόρδε ωστόσο αυτή την φορά δεν τον κιτρίνησε.

57΄ Κίτρινη στον Κατσαράβα που χάνει το επόμενο παιχνίδι με την Ομόνοια.

ΓΚΟΛ 1-0 90΄ Κεφαλιά του Ζοάο Βίκτορ από σέντρα του Κοφί λύνει το γόρδιο δεσμό για την Ανόρθωση.
ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Δημητρίου, Μπεσάτ, Αρτυματάς, Κάτσαρ (69΄Κοφί), Στρούνα, Βίκτορ, Πράνιτς, Ράγιος, Λαβόρδε (61΄ Σισέ), Ντούρις, Κατσαράβα (61΄Μικελτάντζε)

Στον πάγκο: Βάργκιτς, Ιωάννου, Οικονομίδης, Κυριάκου, Σωτηρίου, Εγγλέζου

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Βεσελόφσκι, Γκολομπάρτ, Φούσταρ, Χριστοφόρου, Μαργκάσα, Νουρ, Μιντίκκης, Κορέια, Τιάγκο (89΄Σικόρσκι), Αζίζ (62΄Κωστή), Κίνγκσλεϊ

Στον πάγκο: Αλβπόγκε, Ντοβάλε, Λεμέσιος, Ντομίνγκες, Θεοδώρου, Σιαθάς, Χατζηκωνσταντή

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τιμόθεος Χριστοφή, (Μιχάλης Μαρίνου, Τηλέμαχος Τηλεμάχου), 4ος: Χρυσοβαλάντης Θεουλή, Παρατηρητής: Ανδρέας Δημητρίου

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κατσαράβα (3η)/Τιάγκο, Γκολομπάρτ, Νουρ, Κωστή

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΓΗΠΕΔΟ: «Αντώνης Παπαδόπουλος»

ΘΕΑΤΕΣ: 4000 (περίπου)