20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024

Μεγάλη μάχη Χωρίς νικητή. (Πάφος -ΑΠΟΕΛ 0-0)

By on 4 Νοεμβρίου, 2018 0 5442 Views

Ισόπαλο 0-0 έληξε το παιχνίδι στο «Στέλιος Κυριακίδης» μεταξύ της Πάφου και του ΑΠΟΕΛ για την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta. Το σκορ αδικεί το παιγνίδι το οποίο ήταν δυανατό ,αμφίρροπο και με πάθος.Η μπάλα ιδιαίτερα στο β’ημίχρονο ανεβοκατέβαινε στις δυο περιοχές άσχετα αν οι ευκαιρίες ήταν λιγοστές.Ο Ταμάρι ήταν πάλι ο πιο δραστήριος παίκτης του ΑΠΟΕΛ αλλά μέσα στην περιοχή είχε μπλόκο.Η Πάφος διεκδίκησε τη νίκη παίζοντας με πάθος στην άμυνα και με γρήγορες επιθέσεις γινόταν απειλητική.Οι δύο ομάδες πήραν από ένα βαθμό που αφήνει ικανοποιημένους, μάλλον τους γηπεδούχους λόγω του ονόματος του αντιπάλου ενώ το ΑΠΟΕΛ δεν κστάφερε να αξιοποιήσει πλήρως τις ήττες της ΑΕΚ και του Απόλλωνα.

Το ΑΠΟΕΛ μετά τις νίκες σε βάρος Αλκής και Ομόνοια, στραβοπάτησε, αφήνοντας δύο πολύτιμους βαθμούς στην Πάφο. Οι «γαλαζοκίτρινοι» δεν κατάφεραν να κυριαρχήσουν σε κανένα σημείο του αγώνα όμως υπήρχε προσπάθεια και πίεση η οποία δεν έσπασε την άμυνα των γηπεδούχων.Η Πάφος δεν του άφησε ανάσα και δεν του επέτρεψε να αναπτυχθεί ενώ οι ατομικές ενέργειες του Τάμαρι δεν έφεραν γκολ.

Σε δύο περιπτώσεις (67΄ και 84΄), διεκδίκησαν πέναλτι με τον Τάμαρι, όμως ο Λεόντιος Τράττος δεν υπέδειξε παράβαση. Στην πρώτη δεν υπάρχει σίγουρα ενώ στη δεύτερη περίπτωση χρειάζεται ανάλυση ωστόσο φαίνεται ο Τάμαρι να αρχίζει πτώση πριν υπάρξει επαφή.

Στους 17 βαθμούς έφτασε το ΑΠΟΕΛ που είναι στην 2η θέση και στο -5 από την κορυφή. Αντίθετα, η Πάφος με 5 βαθμούς είναι στην 10η θέση.

ΠΑΦΟΣ: Μολ, Σιρόκ, Μπάγκαρντ, Χολτ, Ζάντερ, Ζίβουλιτς, Φόλμπρεχτ, Κουλς, Ζαχαρίου (69΄ Φιλιώτης), Ανγκούλο (75΄ Καρώ), Νέμετς (83΄ Ράσιτς)

Στον πάγκο: Πέτρου, Λοράν, Ντόβπνια, Ντέτζμεκ, Πολίτσι, Λεϊλούκιν

ΑΠΟΕΛ: Ρομό, Βούρος, Μερκής, Ιωάννου, Καζού, Μοράις (60΄ Γκέντσογλου), Σόουζα, Ζαχίντ (83΄ Ρέζα), Νατέλ (67΄ Εφραίμ), Τάμαρι, Ντελατόρε

Στον πάγκο: Βάτερμαν, Αρτυματάς, Ρουέδα, Κασίνι, Αλωνεύτης

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Λεόντιος Τράττος (Μ. Σωτηρίου, Σ. Νικήτα), Νεόφυτος Νεοφύτου (Α. Δημητρίου).

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ζαχαρίου, Ζίβουλιτς / Σόουζα (3η), Τάμαρι

ΓΗΠΕΔΟ: «Στέλιος Κυριακίδης»

ΘΕΑΤΕΣ: 1.300